Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Carpaccio z buraków z kozim serem

Carpaccio z buraków z kozim serem

Milkshake z bananem

Milkshake z bananem

TORT AJERKONIAKOWY

TORT AJERKONIAKOWY

Koktajl kawowy

Koktajl kawowy

Farfalle z boczkiem i serem pleśniowym

Farfalle z boczkiem i serem pleśniowym

Bądź świadomą mamą! Jedząc zdrowo dbasz o zdrowie swoje i swojego dziecka

Bądź świadomą mamą! Jedząc zdrowo dbasz o zdrowie swoje i swojego dziecka

Ekspresowa sałatka z serem feta, jajkiem, oliwkami

Ekspresowa sałatka z serem feta, jajkiem, oliwkami

Ciasto bananowe z orzechami

Ciasto bananowe z orzechami

Zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami i mieszanką serów

Zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami i mieszanką serów

Koktajl z mlekiem kokosowym, płatkami ryżowymi i awokado

Koktajl z mlekiem kokosowym, płatkami ryżowymi i awokado

Placuszki serowe

Placuszki serowe

Ciasto AMARETTO

Ciasto AMARETTO

Domowe żelki pomarańczowo- marchewkowe

Domowe żelki pomarańczowo- marchewkowe

WIOSENNA SAŁATKA Z JAJKIEM

WIOSENNA SAŁATKA Z JAJKIEM

Zupa krem marchewkowo- pomarańczowy

Zupa krem marchewkowo- pomarańczowy

Banalnie proste TIRAMISU

Banalnie proste TIRAMISU

Bezglutenowe placuszki śniadaniowe

Bezglutenowe placuszki śniadaniowe. Idealne dla dzieci, na śniadanie. Mus jabłkowy idealnie komponuje się z takimi placuszkami. 

składniki:

  • jajka – 2 szt.
  • banan – 1 szt.
  • cynamon
  • mleko
MUS JABŁKOWY
  • jabłka – 1 kg
  • cytryna – 1 szt.
  • woda – 100 ml
  • miód – 1 łyżeczka

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS NA BEZGLUTENOWE PLACUSZKI ŚNIADANIOWE >>>>>>>>>>>

loading...