Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Wina półsłodkie – praktyczny poradnik dla miłośników tego trunku

Wina półsłodkie – praktyczny poradnik dla miłośników tego trunku

Jak catering dietetyczny pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia?

Jak catering dietetyczny pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Dieta przy Hashimoto

Dieta przy Hashimoto

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Bezpieczne plażowanie z Good Food i WOPR-em

Marka Good Food S.A. specjalizuje się w produkcji przekąsek i pieczywa. Hitem są wafle ryżowe. Produkt jest nie tylko zdrowy ale również wyprodukowany z najwyższej jakości składników. W tym roku marka została partnerem zachodniopomorskiego WOPR-u. Ratownicy z tego regiony będą wyposażeni w zapas przekąsek zbożowych oraz 260 termotoreb.

Firma Good Food została partnerem zachodniopomorskiego WOPR-u. Tego lata producent wafli ryżowych wyposaży 130 wież ratowniczych w zestawy przekąsek zbożowych i termotorby.

Co roku kilka tysięcy ratowników WOPR dba o bezpieczeństwo osób wypoczywających na polskich plażach. Ratując innych, nierzadko narażają przy tym własne życie. Pod koniec czerwca do grona partnerów WOPR-u dołączył Good Food. Zachodniopomorscy ratownicy otrzymają od firmy dwumiesięczny zapas przekąsek zbożowych oraz 260 termo – toreb, w których będą mogli przechowywać swój posiłek.

– Ratownicy nie zawsze mogą pozwolić sobie na przerwę, nawet w momencie kiedy zgłodnieją – mówi Jarosław Lis, marketing manager z firmy Good Food – Dlatego idziemy z pomocą dla tych dzielnych ludzi – nasza firma przekazuje zestawy przekąsek, które w takich sytuacjach ‘uratują’ ich od głodu. Dodatkowo dzięki poręcznym i pojemnym torbom będą mogli je mieć zawsze pod ręką.

Wafle ryżowe są przekąską, która doskonale sprawdza się na plaży. W przeciwieństwie do wielu innych produktów nie ‘kleją się’, dzięki czemu nie przylepia się do nich piasek a zapach nie przyciąga owadów. Są pożywne, bezcukrowe i lekkostrawne – nie obciążają żołądka dlatego bezpośrednio po ich spożyciu można bez obaw pływać. Dodatkowym atutem przekąsek zbożowych Good Food jest stabilność bakteryjna – nie zepsują się nawet po kilkugodzinnym nasłonecznieniu. Wafle ryżowe mogą ‘chrupać’ do woli zarówno dorośli, jak i najmłodsi plażowicze.

Good Food S.A. pochodzi z Poznania, zajmuje się produkcją żywności w segmencie przekąsek i pieczywa. Najpopularniejszą grupę produktową stanowią w nim wafle ryżowe. Firma uważana jest za jednego z prekursorów trendu zdrowego stylu odżywiania w Polsce i lidera jakościowego na rynku. Australijska technologia wypieku wafli ryżowych w powiązaniu z konsekwentną strategią pozwoliły Spółce bardzo szybko zaistnieć na rynku i odnieść sukces. GOOD FOOD jest obecnie największym w Polsce i jednym z największych na świecie producentów pieczywa ryżowego. Produkty Spółki sprzedawane są m.in. w Danii, Szwecji, Norwegii, Hiszpanii, Francji, Belgii, Holandii, Wielkiej Brytanii, Włoszech, Niemczech, Litwie oraz Australii.

Good Food S.A. otrzymała w tym roku Złoty Laur Konsumenta w kategorii wafli ryżowych oraz srebrny Laur Konsumenta w kategorii Odkrycie Roku dla wafelków Milutkie.

Good Food S.A., Skórzewo, ul. Skórzewska 21, 60-185 Poznań, www.goodfood.pl.