Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Pasta krewetkowa – na kanapki

Pasta krewetkowa – na kanapki

Sałatka GRECKA – oryginalny przepis

Sałatka GRECKA – oryginalny przepis

Mrożona herbata z pokrzywy

Mrożona herbata z pokrzywy

8 smakowitych pomysłów na SZPARAGI!

8 smakowitych pomysłów na SZPARAGI!

Ryż curry z warzywami

Ryż curry z warzywami

Zupa krem z brokuła i zielonego groszku

Zupa krem z brokuła i zielonego groszku

Kiełbasa pieczona zawijana boczkiem

Kiełbasa pieczona zawijana boczkiem

Najlepszy przepis na falafel z ciecierzycy

Najlepszy przepis na falafel z ciecierzycy

Muffinki truskawkowe

Muffinki truskawkowe

Kanapka mocy: z jajkiem i bekonem

Kanapka mocy: z jajkiem i bekonem

Placki ziemniaczane z czerwoną papryką

Placki ziemniaczane z czerwoną papryką

Zupa ze świeżym ogórkiem i rzodkiewką

Zupa ze świeżym ogórkiem i rzodkiewką

10 cudownych zalet WODY KOKOSOWEJ

10 cudownych zalet WODY KOKOSOWEJ

Mus czekoladowy z wody po ciecierzycy

Mus czekoladowy z wody po ciecierzycy

Tarta z białej czekolady plus owoce

Tarta z białej czekolady plus owoce

Lody jogurtowo-truskawkowe

Lody jogurtowo-truskawkowe

Błyskawiczny obiad – smażone ziemniaki z pieczarkami i cebulką

Przepis na bardzo proste, błyskawiczne danie. Uwielbiamy takie, bo sycą, są zdrowe, a przygotowania nie zabierają dużo czasu.

składniki:

  • ziemniaki
  • pieczarki
  • cebula
  • olej kokosowy
  • przyprawy
  • pietruszka

przyrządzanie:

Ziemniaki obrać ze skórek, gotować około 10 minut w osolonej wodzie. Wyciągać, odcedzić i ostudzić.

Pieczarki obrać, cebulę pokroić w piórka.

Pietruszkę posiekać.

Na patelni roztopić olej kokosowy bezzapachowy. Podsmażyć ziemniaki, cebulę i pieczarki.

Doprawić całość i podawać z pietruszką.

loading...