Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

10 pomysłów na zmianę waszej kuchni!

10 pomysłów na zmianę waszej kuchni!

Gulasz wołowy z marchewką

Gulasz wołowy z marchewką

Mus czekoladowy z banana i awokado

Mus czekoladowy z banana i awokado

Banany nadziewane czekoladą – idealne na grilla

Banany nadziewane czekoladą – idealne na grilla

Lody wodne o smaku malinowym

Lody wodne o smaku malinowym

Naleśniki z bananami i syropem klonowym

Naleśniki z bananami i syropem klonowym

Wegańskie burgery z buraków

Wegańskie burgery z buraków

Koktajl z kefirem i owocami

Koktajl z kefirem i owocami

Jak ugotować FASOLKĘ SZPARAGOWĄ?

Jak ugotować FASOLKĘ SZPARAGOWĄ?

Jajka zapiekane w formie na muffiny

Jajka zapiekane w formie na muffiny

Młode ziemniaki z kminem rzymskim

Młode ziemniaki z kminem rzymskim

Bananowy shake z kawą i wiórkami kokosowymi

Bananowy shake z kawą i wiórkami kokosowymi

Pancakes z malinami

Pancakes z malinami

Lody z mrożonych bananów

Lody z mrożonych bananów

35 NIESAMOWITYCH sztuczek w kuchni

35 NIESAMOWITYCH sztuczek w kuchni

Jak można wykorzystać ŻURAWINĘ w kuchni? – 8 inspiracji

Jak można wykorzystać ŻURAWINĘ w kuchni? – 8 inspiracji

Brownie czekoladowe – 0 grama CUKRU!

Właśnie przeszliście na przedwakacyjną dietę, ale nie chcecie rezygnować ze swojej ulubionej czekolady? Mamy dla was kompromis - ciasto czekoladowe, które nie zawiera ani grama cukru. Jest dietetyczne, a przy tym nadal niezwykle pyszne. 

składniki:

  • 110 g masła
  • 75 g mąki pszennej lub orkiszowej jasnej
  • 170 g suszonych daktyli (miękkich i klejących)
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 70 g kakao
  • 70 ml mleka
  • 2 duże jajka
  • 80 g orzechów włoskich, z grubsza posiekanych

przyrządzanie:

Sprawdź przepis na następnej stronie!

loading...