Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Bób z bazylią i czosnkiem

Bób z bazylią i czosnkiem

Babeczki z czerwonymi porzeczkami i miętą

Babeczki z czerwonymi porzeczkami i miętą

Rogaliki francuskie nadziewane cielęciną z kozim serem

Rogaliki francuskie nadziewane cielęciną z kozim serem

Zupa ze świeżych pomidorów i jej zalety

Zupa ze świeżych pomidorów i jej zalety

Młode ziemniaki z koperkiem, solą gruboziarnistą i kefirem

Młode ziemniaki z koperkiem, solą gruboziarnistą i kefirem

Ziemniaki pieczone w folii – idealne na grilla

Ziemniaki pieczone w folii – idealne na grilla

Krewetki w sezamie

Krewetki w sezamie

8 pomysłów na wykorzystanie BAKŁAŻANA w kuchni

8 pomysłów na wykorzystanie BAKŁAŻANA w kuchni

Kasza kuskus na włosko – z serem feta, oliwkami i suszonymi pomidorami

Kasza kuskus na włosko – z serem feta, oliwkami i suszonymi pomidorami

Pstrąg pieczony z pomidorkami cherry

Pstrąg pieczony z pomidorkami cherry

Naleśniki orkiszowe z sosem czekoladowym i serkiem mascarpone

Naleśniki orkiszowe z sosem czekoladowym i serkiem mascarpone

Pasta krewetkowa – na kanapki

Pasta krewetkowa – na kanapki

Sałatka GRECKA – oryginalny przepis

Sałatka GRECKA – oryginalny przepis

Mrożona herbata z pokrzywy

Mrożona herbata z pokrzywy

8 smakowitych pomysłów na SZPARAGI!

8 smakowitych pomysłów na SZPARAGI!

Ryż curry z warzywami

Ryż curry z warzywami

Cebulowy do surowych warzyw (idealny do cukinii, marchewki i pomidorów)

Masz ochotę na zdrową i dietetyczną przekąskę? Wykorzystaj surowe warzywa, pokrój je na kawałki i przygotuj do tego jogurtowy sos, który dopełni smak! 

składniki:

  • 250 g gęstego jogurtu
  • 200 g szalotek
  • 4 łyżki klarowanego masła
  • ½ łyżeczki cukru
  • 1 łyżka octu jabłkowego
  • lub octu z białego wina
  • sól
  • pieprz

przyrządzanie:

Sprawdź przepis na następnej stronie!

loading...