Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Kremowa zupa szparagowa z wędzonym chipsem

Kremowa zupa szparagowa z wędzonym chipsem

Jogurtowe bułeczki z pietruszką i płatkami jaglanymi

Jogurtowe bułeczki z pietruszką i płatkami jaglanymi

Malinowy budyń jaglany! PYCHA

Malinowy budyń jaglany! PYCHA

Jak udekorować tort komunijny? 10 inspiracji

Jak udekorować tort komunijny? 10 inspiracji

Biszkopt z truskawkami

Biszkopt z truskawkami

Łatwa domowa BAKLAWA

Łatwa domowa BAKLAWA

Chleb z suszonymi pomidorami i czarnymi oliwkami

Chleb z suszonymi pomidorami i czarnymi oliwkami

Mus borówkowy

Mus borówkowy

Pieczony burak w miodzie, przekładany serem kozim

Pieczony burak w miodzie, przekładany serem kozim

Mirror glaze- lustrzana polewa do tortów i ciast

Mirror glaze- lustrzana polewa do tortów i ciast

Zupa fasolowa mix- szybka i tania

Zupa fasolowa mix- szybka i tania

Jak przechowywać żywność, by nie marnować jedzenia?

Jak przechowywać żywność, by nie marnować jedzenia?

Smoothie z truskawkami i kefirem

Smoothie z truskawkami i kefirem

WYZWANIE śniadaniowe [dzień 7.] – jajecznica z boczkiem na wiejskim masełku

WYZWANIE śniadaniowe [dzień 7.] – jajecznica z boczkiem na wiejskim masełku

Sałatka z ciecierzycą, awokado i pomarańczą

Sałatka z ciecierzycą, awokado i pomarańczą

Krem budyniowo- śmietanowy

Krem budyniowo- śmietanowy

Cebulowy do surowych warzyw (idealny do cukinii, marchewki i pomidorów)

Masz ochotę na zdrową i dietetyczną przekąskę? Wykorzystaj surowe warzywa, pokrój je na kawałki i przygotuj do tego jogurtowy sos, który dopełni smak! 

składniki:

  • 250 g gęstego jogurtu
  • 200 g szalotek
  • 4 łyżki klarowanego masła
  • ½ łyżeczki cukru
  • 1 łyżka octu jabłkowego
  • lub octu z białego wina
  • sól
  • pieprz

przyrządzanie:

Sprawdź przepis na następnej stronie!

loading...