Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Najprostsze CIASTO MARCHEWKOWE

Najprostsze CIASTO MARCHEWKOWE

Przydatne wskazówki, jak przechowywać jedzenie, by się nie zmarnowało!

Przydatne wskazówki, jak przechowywać jedzenie, by się nie zmarnowało!

Jak przygotować OŚMIORNICĘ?

Jak przygotować OŚMIORNICĘ?

Prosty Suflet Czekoladowy

Prosty Suflet Czekoladowy

Makaron w sosie szpinakowo-śmietankowym

Makaron w sosie szpinakowo-śmietankowym

Masło czosnkowo-pietruszkowe

Masło czosnkowo-pietruszkowe

Łosoś w sosie chrzanowo-koperkowym

Łosoś w sosie chrzanowo-koperkowym

Szarlotka z polewą migdałowo-orzechową

Szarlotka z polewą migdałowo-orzechową

Sałatka makaronowa z sosem tuńczykowym

Sałatka makaronowa z sosem tuńczykowym

Smażone rogaliczki z mozzarellą

Smażone rogaliczki z mozzarellą

Słony drink z sokiem z białych grejpfrutów

Słony drink z sokiem z białych grejpfrutów

Genialne bakłażany pieczone z ziołami

Genialne bakłażany pieczone z ziołami

Rozgrzewająca zupa z krewetkami

Rozgrzewająca zupa z krewetkami

10 najlepszych produktów na NADCIŚNIENIE

10 najlepszych produktów na NADCIŚNIENIE

+ 10 przepisów z JABŁKAMI w roli głównej

+ 10 przepisów z JABŁKAMI w roli głównej

Curry z ciecierzycą

Curry z ciecierzycą

Churros – śniadanie z Hiszpanii

Słodkie śniadanie, deser w ciągu dnia czy wieczorny smakołyk. Hiszpańskie churrosy pasują o każdej porze dnia, wystarczy jedynie zaserwowac razem z nimi gorącą czekoladę. 

składniki:

  • 30g masła
  • szczypta soli
  • 2 łyżki cukru
  • 200g mąki pszennej
  • 2 jajka
  • 250ml wody
Dodatkowo:
  • tłuszcz do smażenia np. olej rzepakowy lub smalec
  • cukier puder do posypania

przyrządzanie:

Sprawdź przepis na następnej stronie!

loading...