Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Wina półsłodkie – praktyczny poradnik dla miłośników tego trunku

Wina półsłodkie – praktyczny poradnik dla miłośników tego trunku

Jak catering dietetyczny pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia?

Jak catering dietetyczny pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Dieta przy Hashimoto

Dieta przy Hashimoto

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Dekorowanie ciast, ciasteczek i tortów

Jeżeli chcesz oryginalnie i wyjątkowo udekorować tort lub inne ciasto poszukaj inspiracji w książce Annie Rigg pt. „Dekorowanie ciast, ciasteczek i tortów”, która ukazała się nakładem Wydawnictwa RM. Publikacja zawiera ok. 50 przepisów na różne wypieki i propozycje ich ozdobienia. Wśród bogatej oferty pomysłów znajdziemy dekoracje m.in. na urodziny, walentynki, Boże Narodzenie i wesele.

Annie Rigg
Dekorowanie ciast, ciasteczek i tortów

Przygotowujesz przyjęcie karnawałowe albo kinderbal? Szukasz pomysłów na walentynkowe słodkości dla ukochanej osoby? Zamiast kupować gotowe, zawsze te same dekoracje do tortów, ciast i ciasteczek, poszukaj inspiracji w najnowszej książce Annie Rigg, która ukazała się nakładem Wydawnictwa RM.

Motyle z białej czekolady, kwiaty z kolorowego lukru, różnobarwne kremy, płatki kwiatów w cukrze – to tylko niektóre z propozycji autorki, które z pewnością wzbudzą podziw rodziny i znajomych. W książce znajdziemy ponad 50 przepisów na różne wypieki wraz z propozycją ich ozdobienia. Obok tradycyjnych, takich jak lukier, czekoladowe listki lub marcepanowe kwiaty, autorka zamieściła pomysły na tak nietypowe dekoracje, jak np. serduszka i gwiazdki z… roztopionych landrynek. Wszystkie przepisy zostały szczegółowo opisane i zilustrowane kolorowymi fotografiami. Wśród pomysłów znalazły się smakowite dekoracje na urodziny, Dzień Matki, walentynki, Boże Narodzenie, wesele i wiele innych.

Patroni medialni: Dlalejdis.pl, Kuradomowa.com, Kulinarnik.pl

Wydawnictwo RM 2010
ISBN 978-83-7243-875-1
Stron 96
Format 222×238 mm
Oprawa broszurowa
Cena 34,90 zł
Odwiedź nas w Internecie: www.rm.com.pl