Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Najprostsze CIASTO MARCHEWKOWE

Najprostsze CIASTO MARCHEWKOWE

Przydatne wskazówki, jak przechowywać jedzenie, by się nie zmarnowało!

Przydatne wskazówki, jak przechowywać jedzenie, by się nie zmarnowało!

Jak przygotować OŚMIORNICĘ?

Jak przygotować OŚMIORNICĘ?

Prosty Suflet Czekoladowy

Prosty Suflet Czekoladowy

Makaron w sosie szpinakowo-śmietankowym

Makaron w sosie szpinakowo-śmietankowym

Masło czosnkowo-pietruszkowe

Masło czosnkowo-pietruszkowe

Łosoś w sosie chrzanowo-koperkowym

Łosoś w sosie chrzanowo-koperkowym

Szarlotka z polewą migdałowo-orzechową

Szarlotka z polewą migdałowo-orzechową

Sałatka makaronowa z sosem tuńczykowym

Sałatka makaronowa z sosem tuńczykowym

Smażone rogaliczki z mozzarellą

Smażone rogaliczki z mozzarellą

Słony drink z sokiem z białych grejpfrutów

Słony drink z sokiem z białych grejpfrutów

Genialne bakłażany pieczone z ziołami

Genialne bakłażany pieczone z ziołami

Rozgrzewająca zupa z krewetkami

Rozgrzewająca zupa z krewetkami

10 najlepszych produktów na NADCIŚNIENIE

10 najlepszych produktów na NADCIŚNIENIE

+ 10 przepisów z JABŁKAMI w roli głównej

+ 10 przepisów z JABŁKAMI w roli głównej

Curry z ciecierzycą

Curry z ciecierzycą

Deser niebanalny: smażone LODY (przepis Magdy Gessler)

Dla tych, którzy uwielbiają lody, ale zimna temperatura ich przeraża, mamy niebanalne rozwiązanie. Co powiecie na lody smażone w panierce? 

składniki:

lody waniliowe 4 duże gałki
kokos lub mieszanka kokosu z posiekanymi orzechami i pokruszonymi herbatnikami 2 szklanki
jajka 2
cukier 2 łyżki
olej do smażenia

przyrządzanie:

CZYTAJ PRZEPIS NA KOLEJNEJ STRONIE!

loading...