Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Chłodnik- czyli obiad w sam raz na lato

Chłodnik- czyli obiad w sam raz na lato

Brokuły, czemu warto je jeść ?

Brokuły, czemu warto je jeść ?

Bób wszystko co musisz wiedzieć !

Bób wszystko co musisz wiedzieć !

Bób najciekawsze przepisy

Bób najciekawsze przepisy

Bób jak przygotować i jak jeść

Bób jak przygotować i jak jeść

Bakłażan kilka prostych przepisów

Bakłażan kilka prostych przepisów

MŁODE ZIEMNIACZKI z zasmażaną kapustą

MŁODE ZIEMNIACZKI z zasmażaną kapustą

SIEMIĘ LNIANE- 6 kulinarnych zastosowań

SIEMIĘ LNIANE- 6 kulinarnych zastosowań

Prosty sos do KREWETEK

Prosty sos do KREWETEK

Bezy z pistacjami

Bezy z pistacjami

Jajecznica na dwa sposoby – według Pascala i  Gordona Ramsaya

Jajecznica na dwa sposoby – według Pascala i Gordona Ramsaya

ŚNIADANIE na słodko i słono – 15 przepisów

ŚNIADANIE na słodko i słono – 15 przepisów

7 przepisów na SMOOTHIE – na każdy dzień tygodnia

7 przepisów na SMOOTHIE – na każdy dzień tygodnia

maliny + banan + miód = SMOOTHIE

maliny + banan + miód = SMOOTHIE

Ryż na mleku z rabarbarem

Ryż na mleku z rabarbarem

Orzeźwiający napój z lawendą i cytryną

Orzeźwiający napój z lawendą i cytryną

Deser w 10 minut- SMAŻONE BANANY W SOSIE POMARAŃCZOWYM

Banan, pomarańcza, kilka innych dodatków i 10 minut. Najszybszy deser świata dla gości.  [caption id="attachment_203011" align="aligncenter" width="638"]fried bananas with honey on a plate on the isolated background =[/caption]

składniki:
1 banan 2 łyżki masła szczypta cynamonu 2 łyżki brązowego cukru 1/2 pomarańczy 1 łyżka płatków migdałów rum

przyrządzanie:

Połowę pomarańczy pokroić w kawałki, a z drugiej połówki wycisnąć sok. Na patelni rozgrzać masełko, dodać migdały, cukier i cynamon oraz przekrojonego wzdłuż banana bez skórki. Zrumienić, obrócić ostrożnie na drugą stronę. Po chwili dodać pomarańcze i wlać sok. Zagotować, aż sos będzie lepiący. Wlać rum i podpalić. Podawać na patelni. Jeśli to danie dla dzieci nie dodawaj rumu.