Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Masło czosnkowe na grilla

Masło czosnkowe na grilla

Wykwintna tarta serowa

Wykwintna tarta serowa

Tarta z brokułem i serem pleśniowym

Tarta z brokułem i serem pleśniowym

Sałatka z jarmużem, ciecierzycą i kozim serem

Sałatka z jarmużem, ciecierzycą i kozim serem

Kasza pęczak z warzywami z patelni

Kasza pęczak z warzywami z patelni

Pierś z kaczki w sosie z owocami leśnymi

Pierś z kaczki w sosie z owocami leśnymi

5 najlepszych chłodników na LATO

5 najlepszych chłodników na LATO

Kawa mrożona z mlekiem skondensowanym

Kawa mrożona z mlekiem skondensowanym

Truskawkowe smoothie z awokado i nasionami

Truskawkowe smoothie z awokado i nasionami

Domowa granola w 25 minut

Domowa granola w 25 minut

Bób z bazylią i czosnkiem

Bób z bazylią i czosnkiem

Babeczki z czerwonymi porzeczkami i miętą

Babeczki z czerwonymi porzeczkami i miętą

Rogaliki francuskie nadziewane cielęciną z kozim serem

Rogaliki francuskie nadziewane cielęciną z kozim serem

Zupa ze świeżych pomidorów i jej zalety

Zupa ze świeżych pomidorów i jej zalety

Młode ziemniaki z koperkiem, solą gruboziarnistą i kefirem

Młode ziemniaki z koperkiem, solą gruboziarnistą i kefirem

Ziemniaki pieczone w folii – idealne na grilla

Ziemniaki pieczone w folii – idealne na grilla

Grillowany Camembert

Ser camembert to świetna opcja na wegetariańskiego grilla. Połacz go z ziołami i ulubionym sosem. 

składniki:

  • 1 ser camembert
  • wieże zioła: bazylia, kolendra, tymianek, mięta - do wyboru
  • oliwa z oliwek
  • ulubiony sos do polania

przyrządzanie:

Zioła, przyprawy łączymy z oliwą i dokładnie mieszamy.

Smarujemy marynatą serek, zawijamy w folię i odkładamy do lodówki na przynajmniej 30 minut.

Grillujemy kilkanaście minut, aż wnętrze serka będzie lejące a skorupka twarda.

Możemy podawać z ulubionym sosem: żurawiną, sosem jogurtowym, orzechowym lub z sosem kurkowym.

 

loading...