Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Chłodnik arbuzowy z fetą

Chłodnik arbuzowy z fetą

TANI OBIAD w 10 minut

TANI OBIAD w 10 minut

Kremowa zupa z jarmużem i mozzarellą

Kremowa zupa z jarmużem i mozzarellą

Lody wodne arbuzowo-malinowe

Lody wodne arbuzowo-malinowe

Mini ciasteczka z twarogiem na SŁONO lub na SŁODKO

Mini ciasteczka z twarogiem na SŁONO lub na SŁODKO

Kanapeczki z serkiem i malinami

Kanapeczki z serkiem i malinami

Masło czosnkowe na grilla

Masło czosnkowe na grilla

Wykwintna tarta serowa

Wykwintna tarta serowa

Tarta z brokułem i serem pleśniowym

Tarta z brokułem i serem pleśniowym

Sałatka z jarmużem, ciecierzycą i kozim serem

Sałatka z jarmużem, ciecierzycą i kozim serem

Kasza pęczak z warzywami z patelni

Kasza pęczak z warzywami z patelni

Pierś z kaczki w sosie z owocami leśnymi

Pierś z kaczki w sosie z owocami leśnymi

5 najlepszych chłodników na LATO

5 najlepszych chłodników na LATO

Kawa mrożona z mlekiem skondensowanym

Kawa mrożona z mlekiem skondensowanym

Truskawkowe smoothie z awokado i nasionami

Truskawkowe smoothie z awokado i nasionami

Domowa granola w 25 minut

Domowa granola w 25 minut

Gulasz węgierski wg. przepisu Magdy Gessler

Doskonały gulasz węgierski autorstwa Pani Magdy Gessler. 

składniki:

łopatka wieprzowa bez kości 700 g
cebule 2
czosnek 2 ząbki
ziemniaki 300 g
olej 3 łyżki
mielona papryka 1 łyżka
kminek szczypta
czerwona papryka 2
pomidory 300 g
sól i pieprz

przyrządzanie:

ZOBACZ WYKONANIE >>>

loading...