Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Chłodnik- czyli obiad w sam raz na lato

Chłodnik- czyli obiad w sam raz na lato

Brokuły, czemu warto je jeść ?

Brokuły, czemu warto je jeść ?

Bób wszystko co musisz wiedzieć !

Bób wszystko co musisz wiedzieć !

Bób najciekawsze przepisy

Bób najciekawsze przepisy

Bób jak przygotować i jak jeść

Bób jak przygotować i jak jeść

Bakłażan kilka prostych przepisów

Bakłażan kilka prostych przepisów

MŁODE ZIEMNIACZKI z zasmażaną kapustą

MŁODE ZIEMNIACZKI z zasmażaną kapustą

SIEMIĘ LNIANE- 6 kulinarnych zastosowań

SIEMIĘ LNIANE- 6 kulinarnych zastosowań

Prosty sos do KREWETEK

Prosty sos do KREWETEK

Bezy z pistacjami

Bezy z pistacjami

Jajecznica na dwa sposoby – według Pascala i  Gordona Ramsaya

Jajecznica na dwa sposoby – według Pascala i Gordona Ramsaya

ŚNIADANIE na słodko i słono – 15 przepisów

ŚNIADANIE na słodko i słono – 15 przepisów

7 przepisów na SMOOTHIE – na każdy dzień tygodnia

7 przepisów na SMOOTHIE – na każdy dzień tygodnia

maliny + banan + miód = SMOOTHIE

maliny + banan + miód = SMOOTHIE

Ryż na mleku z rabarbarem

Ryż na mleku z rabarbarem

Orzeźwiający napój z lawendą i cytryną

Orzeźwiający napój z lawendą i cytryną

GULASZ WOŁOWY Z WARZYWAMI

W takie chłody obiad powinien być sycący i mocno rozgrzewający. Idealny pomysł to danie jednogarnkowe. Gulasz wołowy z warzywami poleca się! 

składniki:

  • 600 g mięsa wołowego
  • 200 ml wina czerwonego półwytrawnego
  • 500 ml bulionu mięsnego lub warzywnego
  • 2 łyżki mąki pszennej
  • 3 łyżki oleju
  • 1 duża cebula
  • 1 ząbek czosnku
  • 50 g suszonych śliwek
  • 1 czerwona papryka
  • 1 marchewka
  • 1 pietruszka
  • 1 liść laurowy
  • 2 ziarna ziela angielskiego
  • 1/2 łyżeczki ostrej papryki w proszku
  • sól, pieprz

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS NA GULASZ WOŁOWY Z WARZYWAMI >>>

uwagi:
PRZEPIS POCHODZI Z BLOGA KUKUŁECZKI.PL >>>>>>KLIK