Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Różane ciasto z rabarbarem

Różane ciasto z rabarbarem

5 ciekawostek kulinarnych, o których nie mieliście pojęcia!

5 ciekawostek kulinarnych, o których nie mieliście pojęcia!

Czekoladowe babeczki z orzechową skorupką

Czekoladowe babeczki z orzechową skorupką

15 niesamowitych gadżetów dla tych, którzy uwielbiają śniadania

15 niesamowitych gadżetów dla tych, którzy uwielbiają śniadania

Makaron z sosem ze świeżych pomidorów

Makaron z sosem ze świeżych pomidorów

Muffiny marcepanowo- czekoladowe!

Muffiny marcepanowo- czekoladowe!

Wegetariańskie kotlety z cieciorki

Wegetariańskie kotlety z cieciorki

Drugie śniadanie – dlaczego jest tak ważne?

Drugie śniadanie – dlaczego jest tak ważne?

2 przepisy na zupy na ochłodę wg. szefa kuchni Marco Ghia!

2 przepisy na zupy na ochłodę wg. szefa kuchni Marco Ghia!

Radzimy, jak prawidłowo przechowywać żywność w lodówce!

Radzimy, jak prawidłowo przechowywać żywność w lodówce!

ICE TEA brzoskwiniowo-miodowa

ICE TEA brzoskwiniowo-miodowa

Dlaczego warto jeść ryby? Poznaj 7 ważnych powodów

Dlaczego warto jeść ryby? Poznaj 7 ważnych powodów

Domowa babka makowa z lukrem

Domowa babka makowa z lukrem

Superfoods – co to jest i jakie ma zalety?

Superfoods – co to jest i jakie ma zalety?

Koktajl z arbuza i czerwonych porzeczek

Koktajl z arbuza i czerwonych porzeczek

Jak sprzątać w kuchni – 10 sprytnych sposobów

Jak sprzątać w kuchni – 10 sprytnych sposobów

Jajka faszerowane łososiem

Apetyczna przekąska nie tylko na Święto Wielkanocne.

czas: 30 minut

liczba porcji: 4

składniki:
4 jaja
1 mała cebulka
50 gram wędzonego łososia
sól, pieprz
łyżka posiekanego koperku
4 gałązki koperku do dekoracji

przyrządzanie:

Jajka ugotować na twardo w osolonej wodzie. Zalać zimną wodą i wystudzić, gdy ostygną obrać je delikatnie i przekroić na połówki. Wyjąc z nich żółtka, które wymieszać z posiekanym drobno łososiem, cebulką i koperkiem. Pastę doprawić do smaku. Nadzienie nakładać do jajek. Udekorować gałązkami koperku.

uwagi:
Efekt estetyczny będzie powiększony, gdy będziemy podawać na liściach sałaty.

Podobne artykuły

17 Komentarzy

  1. jadaczka
    8 listopada 2005 at 22:47 Odpowiedz

    mniammmmmmmmmmmm

  2. Anonim
    18 stycznia 2006 at 13:53 Odpowiedz

    pyszne!!! polecam!

  3. suja
    20 stycznia 2006 at 21:02 Odpowiedz

    a jlazania weg tez jest dobra

  4. wiolka
    29 marca 2006 at 19:54 Odpowiedz

    a czy łosoś wędzony ma być????

  5. Palce Lizać
    30 marca 2006 at 12:02 Odpowiedz

    Nawet ma być wędzony łosoś. Zaraz poprawiamy.

  6. smakosz
    12 kwietnia 2006 at 21:16 Odpowiedz

    palce lizac! polecam gorąco!!!!!!!

  7. Kinia
    14 kwietnia 2006 at 13:36 Odpowiedz

    Pycha!!:)

  8. klu
    11 stycznia 2007 at 18:01 Odpowiedz

    pychota

  9. klikacz
    9 kwietnia 2009 at 12:26 Odpowiedz

    przepis ok ale to zdjęcie…farsz wygląda jak kotlet mielony a na tym obleśna papka o barwie sraczko-buraczkowej. ale mimo wszystko polecam!

  10. mbmbmb
    10 kwietnia 2009 at 14:52 Odpowiedz

    gramów, a nie gram! Wesołego Alleluja

  11. majonezomanka
    18 grudnia 2009 at 20:53 Odpowiedz

    bez majonezu?

  12. majonezomanka2
    8 stycznia 2010 at 16:22 Odpowiedz

    właśnie, majonezu chyba tez trzeba dodac … ?

  13. kamcia
    31 marca 2010 at 12:11 Odpowiedz

    pychotkaaa-:))))

  14. głodny wrażeń
    1 stycznia 2011 at 18:33 Odpowiedz

    cos niesamowitego

  15. kajka
    27 marca 2013 at 08:17 Odpowiedz

    klikacz – ludzie muszą się do wszystkiego doczepić bo byli by chyba chorzy

  16. wiepaw
    30 marca 2013 at 07:37 Odpowiedz

    bardzo smaczny przepis !!!- POLECAM !
    Komentarze krytyczne – niepotrzebne !!!

  17. KAKTUS
    16 kwietnia 2014 at 22:02 Odpowiedz

    Poprawność językowa zawsze jest wskazana. Nawet w przepisie kulinarnym. Nawet w Internecie. (a może ZWŁASZCZA w Internecie?)

Zostaw komentarz.

*