Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Śniadaniowe placuszki serowe

Śniadaniowe placuszki serowe

Jak obrać pomelo?

Jak obrać pomelo?

Domowy twaróg na ostro

Domowy twaróg na ostro

Grillowany Camembert z żurawiną

Grillowany Camembert z żurawiną

Szybki placek z mrożonymi owocami

Szybki placek z mrożonymi owocami

Carpaccio z pieczarek

Carpaccio z pieczarek

Przepis na najlepszą SHAKSHUKĘ

Przepis na najlepszą SHAKSHUKĘ

Pieczarki faszerowane serem kozim i pomidorkami

Pieczarki faszerowane serem kozim i pomidorkami

Domowy hummus z cytryną i pietruszką

Domowy hummus z cytryną i pietruszką

Pieczone kotleciki z zielonej soczewicy

Pieczone kotleciki z zielonej soczewicy

Smoothie z masłem orzechowym i bananem

Smoothie z masłem orzechowym i bananem

Banalne ciasteczka owsiane z orzechami laskowymi

Banalne ciasteczka owsiane z orzechami laskowymi

Najprostsze placuszki z cukinii

Najprostsze placuszki z cukinii

DLA STUDENTA: kasza gryczana z pieczarkami i jajkiem sadzonym

DLA STUDENTA: kasza gryczana z pieczarkami i jajkiem sadzonym

Jogurt o smaku kakao z dodatkiem cynamonu

Jogurt o smaku kakao z dodatkiem cynamonu

Zupa szpinakowa z ziemniakami

Zupa szpinakowa z ziemniakami

Jak przygotować oryginalny APEROL SPRITZ?

Włoski drink, który został nieoficjalnie ogłoszony drinkiem roku! Połączenie aperolu, wody gazowanej i prosecco zapewnia niezwykłe doznania smakowe. Idealny na gorące letnie wieczory. A przepis wykradliśmy od najlepszych barmanów w Warszawie!

składniki:

  • 3 części Prosecco
  • 2 części Aperola
  • 1 część wody sodowej (gazowanej)
  • kostki lodu
  • pół plasterka pomarańczy do dekoracji
  • opcjonalnie: zielona oliwka

przyrządzanie:

ZOBACZ WYKONANIE >>>

loading...