Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej. ok

Polecamy

Spaghetti ze sporą ilością bazylii, szynką parmeńską i jajkiem w koszulce

Spaghetti ze sporą ilością bazylii, szynką parmeńską i jajkiem w koszulce

Truskawkowe orzeźwienie

Truskawkowe orzeźwienie

Jak zrobić BEZTŁUSZCZOWE chipsy?

Jak zrobić BEZTŁUSZCZOWE chipsy?

10 przepisów z wykorzystaniem AWOKADO – smoothie, sałatki, zupy, desery…

10 przepisów z wykorzystaniem AWOKADO – smoothie, sałatki, zupy, desery…

Koktajl z AWOKADO – z dodatkiem kurkumy i limonki

Koktajl z AWOKADO – z dodatkiem kurkumy i limonki

Sałatka z serem pleśniowym, figami i orzechami włoskimi

Sałatka z serem pleśniowym, figami i orzechami włoskimi

Kremowa zupa z pietruszki i gruszki z dodatkiem cynamonu

Kremowa zupa z pietruszki i gruszki z dodatkiem cynamonu

Dieta dr. Dąbrowskiej – oczyść organizm i schudnij w 7 dni!

Dieta dr. Dąbrowskiej – oczyść organizm i schudnij w 7 dni!

Makowiec z kruszonką

Makowiec z kruszonką

“JAK ZROBIĆ” – czyli 10 poradników dla zaawansowanych i początkujących kucharzy

“JAK ZROBIĆ” – czyli 10 poradników dla zaawansowanych i początkujących kucharzy

Pyszne smoothie z herbatą matcha

Pyszne smoothie z herbatą matcha

Jak uprażyć orzechy ziemne na patelni?

Jak uprażyć orzechy ziemne na patelni?

13 przepisów na SZPARAGI, które znajdziesz na www.PalceLizac.pl

13 przepisów na SZPARAGI, które znajdziesz na www.PalceLizac.pl

Sałatka z tuńczykiem z puszki, prażonymi orzechami włoskimi i oliwkami

Sałatka z tuńczykiem z puszki, prażonymi orzechami włoskimi i oliwkami

Genialny pomysł na kreatywne danie – miska pełna wszystkiego

Genialny pomysł na kreatywne danie – miska pełna wszystkiego

Raj dla kawoszy, czyli KAWA w ośmiu odsłonach

Raj dla kawoszy, czyli KAWA w ośmiu odsłonach

Katalońskie tapas: PAN CON TOMATE

Hiszpańska kuchnia charakteryzuje się tym, że każdy region zaskakuje odmiennymi potrawami. Będąc w Katalonii, nie możecie nie spróbować najbardziej popularnej przekąski. Mamy na myśli pan con tomate, czyli chrupiące kromki chleba z pomidorem i prawdziwą oliwą z oliwek.

[caption id="attachment_208625" align="aligncenter" width="1000"] pa amb tomaquet, bread with tomato, typical of Catalonia, Spain[/caption]

składniki:

  • bagietka
  • 3 dojrzałe pomidory
  • masło klarowane
  • 1 ząbek czosnku
  • oliwa z oliwek
  • sól, pieprz

przyrządzanie:

Sprawdź przepis na następnej stronie!

loading...