Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Sałatka z jarmużem, ciecierzycą i kozim serem

Sałatka z jarmużem, ciecierzycą i kozim serem

Kasza pęczak z warzywami z patelni

Kasza pęczak z warzywami z patelni

Pierś z kaczki w sosie z owocami leśnymi

Pierś z kaczki w sosie z owocami leśnymi

Kawa mrożona z mlekiem skondensowanym

Kawa mrożona z mlekiem skondensowanym

Truskawkowe smoothie z awokado i nasionami

Truskawkowe smoothie z awokado i nasionami

Domowa granola w 25 minut

Domowa granola w 25 minut

Bób z bazylią i czosnkiem

Bób z bazylią i czosnkiem

Babeczki z czerwonymi porzeczkami i miętą

Babeczki z czerwonymi porzeczkami i miętą

Rogaliki francuskie nadziewane cielęciną z kozim serem

Rogaliki francuskie nadziewane cielęciną z kozim serem

Zupa ze świeżych pomidorów i jej zalety

Zupa ze świeżych pomidorów i jej zalety

Młode ziemniaki z koperkiem, solą gruboziarnistą i kefirem

Młode ziemniaki z koperkiem, solą gruboziarnistą i kefirem

Ziemniaki pieczone w folii – idealne na grilla

Ziemniaki pieczone w folii – idealne na grilla

Krewetki w sezamie

Krewetki w sezamie

8 pomysłów na wykorzystanie BAKŁAŻANA w kuchni

8 pomysłów na wykorzystanie BAKŁAŻANA w kuchni

Kasza kuskus na włosko – z serem feta, oliwkami i suszonymi pomidorami

Kasza kuskus na włosko – z serem feta, oliwkami i suszonymi pomidorami

Pstrąg pieczony z pomidorkami cherry

Pstrąg pieczony z pomidorkami cherry

Krem z batatów plus mango

Przepis na zupę iście pomarańczową. Bataty i mango polecają się!    [caption id="attachment_204944" align="aligncenter" width="750"] Cream of Vegetable Soup.[/caption]

składniki:

  • Zupa:
  • cebula
  • 3 cm korzenia imbiru
  • 700 g batatów
  • 1 l dowolnego bulionu
  • sok z 1/2 cytryny
  • 1/4 łyżeczki pieprzu
  • 1/4 łyżeczki curry
  • sól, pieprz
  • 2 łyżki masła
  • Salsa:
  • mango
  • 1/2 granatu
  • 1/4 papryczki chilli
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • łyżeczka miodu
  • świeża mięta

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS NA KREM Z BATATÓW >>>>>

loading...