Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Pieczone kotleciki z czerwonej soczewicy

Pieczone kotleciki z czerwonej soczewicy

RADY EKSPERTA: Jak jeść i obrać figę?

RADY EKSPERTA: Jak jeść i obrać figę?

Kruche ciasteczka z prażonymi pistacjami

Kruche ciasteczka z prażonymi pistacjami

4 nowości książkowe o odżywianiu i GOTOWANIU

4 nowości książkowe o odżywianiu i GOTOWANIU

TOP 5 kont o gotowaniu, które warto śledzić na INSTAGRAMIE

TOP 5 kont o gotowaniu, które warto śledzić na INSTAGRAMIE

Pobudzająca kawa jesienna z suszonymi ŚLIWKAMI

Pobudzająca kawa jesienna z suszonymi ŚLIWKAMI

Jesienna kawa zbożowa z przyprawami

Jesienna kawa zbożowa z przyprawami

Wilgotne ciasto z figami

Wilgotne ciasto z figami

+10 ciekawych pomysłów na zdjęcie JEDZENIA

+10 ciekawych pomysłów na zdjęcie JEDZENIA

Kremowa zupa z cukinii + grzanki czosnkowe

Kremowa zupa z cukinii + grzanki czosnkowe

Sałatka z gotowanymi krewetkami i awokado

Sałatka z gotowanymi krewetkami i awokado

Dip z pieczonej dyni – do chipsów, warzyw, na kanapkę

Dip z pieczonej dyni – do chipsów, warzyw, na kanapkę

Błyskawiczna zapiekanka z makaronem i mięsem mielonym

Błyskawiczna zapiekanka z makaronem i mięsem mielonym

Szybkie śniadanie – jogurtowa bomba energii

Szybkie śniadanie – jogurtowa bomba energii

TOP 8 najpopularniejszych przepisów na DYNIĘ

TOP 8 najpopularniejszych przepisów na DYNIĘ

Jak zrobić lampion z dyni? TUTORIAL + 5 wzorów

Jak zrobić lampion z dyni? TUTORIAL + 5 wzorów

Przepisy na Zupy

Przepisy kulinarne na zupy – Gotuj z nami pierwsze dania! Zupa smaczna, no i tania! Najlepsze przepisy kulinarne na zupy!

Prosty przepis na KREM SZPARAGOWY

Prosty przepis na KREM SZPARAGOWY

Szparagi oczyszczamy z włókien, myjemy, odcinamy główki, resztę kroimy na mniej więcej 2-centymetrowe kawałki. Ziemniaki obieramy, kroimy w niezbyt dużą kostkę. W garnku podgrzewamy bulion, wrzucamy do niego pokrojone ziemniaki i kawałki szparagów (oprócz główek), solimy. Gotujemy całość na wolnym ogniu, aż szparagi ...

Więcej