Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Sałatka owocowo-warzywna

Sałatka owocowo-warzywna

Pieczone bataty podawane z sosem jogurtowym

Pieczone bataty podawane z sosem jogurtowym

Zupa krem ze słodkich ziemniaków i cebuli

Zupa krem ze słodkich ziemniaków i cebuli

Jak ugotować bataty?

Jak ugotować bataty?

Jak upiec paprykę?

Jak upiec paprykę?

DIP z mango i awokado

DIP z mango i awokado

Ziemniaczana zapiekanka z cebulką pod serową pierzynką

Ziemniaczana zapiekanka z cebulką pod serową pierzynką

Zielony koktajl z mega dawką witamin

Zielony koktajl z mega dawką witamin

PINCHOS z kozim serem i pomidorem – HISZPAŃSKIE TAPAS

PINCHOS z kozim serem i pomidorem – HISZPAŃSKIE TAPAS

Tradycyjne WŁOSKIE tiramisu

Tradycyjne WŁOSKIE tiramisu

Przepis na GAZPACHO z Andaluzji

Przepis na GAZPACHO z Andaluzji

10 POMYSŁÓW NA ŚNIADANIE

10 POMYSŁÓW NA ŚNIADANIE

Sałatka z edamame

Sałatka z edamame

Kreatywne SZTUCZKI w kuchni, dzięki którym zaoszczędzisz mnóstwo czasu

Kreatywne SZTUCZKI w kuchni, dzięki którym zaoszczędzisz mnóstwo czasu

Pasta z awokado na słodko, którą można również użyć jako maseczkę do twarzy

Pasta z awokado na słodko, którą można również użyć jako maseczkę do twarzy

PŁYTKI nad zlewem – 10 najlepszych pomysłów

PŁYTKI nad zlewem – 10 najlepszych pomysłów

Młode ziemniaki inaczej – z czarnuszką, masełkiem i suszonymi ziołami

Podkręcamy nieco tradycyjny smak młodych ziemniaków i dodajemy nowe smaki - czarnuszkę  i suszone zioła. 

składniki:

  • 1 kg młodych ziemniaków
  • 1 łyżka masła
  • 1 łyżeczka nasion czarnuszki
  • sól gruboziarnista
  • pieprz
  • suszone zioła: kolendra, pietruszka, bazylia
  • 1/4 lub mniej łyżeczki kminu rzymskiego

przyrządzanie:

ZOBACZ WYKONANIE >>>

loading...