Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej. ok

Polecamy

Tani obiad – ryż na ostro z kwaśnym sosem

Tani obiad – ryż na ostro z kwaśnym sosem

Sos cebulowy z białym winem

Sos cebulowy z białym winem

Smażone kuleczki ziemniaczane

Smażone kuleczki ziemniaczane

Kremowa zupa z pomidorów i pomarańczy

Kremowa zupa z pomidorów i pomarańczy

10 objawów niedoboru witaminy D3

10 objawów niedoboru witaminy D3

Cała prawda o czosnku – 12 FAKTÓW

Cała prawda o czosnku – 12 FAKTÓW

20 pomysłów na ŚNIADANIE inne niż zwykle

20 pomysłów na ŚNIADANIE inne niż zwykle

Mleczny koktajl z marchewką

Mleczny koktajl z marchewką

Domowy sos pomidorowy 🍅

Domowy sos pomidorowy 🍅

WEGE kotlety z cukinii

WEGE kotlety z cukinii

Najbanalniejszy drink z Coca-Colą

Najbanalniejszy drink z Coca-Colą

Placki ziemniaczane z kurkumą

Placki ziemniaczane z kurkumą

Szaszłyki z rybą i warzywami

Szaszłyki z rybą i warzywami

Koktajl dla odważnych – z jogurtem, czosnkiem i ziołami

Koktajl dla odważnych – z jogurtem, czosnkiem i ziołami

+10 pomysłów na posiłek z wykorzystaniem MARCHEWKI

+10 pomysłów na posiłek z wykorzystaniem MARCHEWKI

Oto DESERY, które pokochają dzieci!

Oto DESERY, które pokochają dzieci!

Najprostsze ciasteczka z orzechami włoskimi

Najprostsze ciasteczka, które zawsze wychodzą. Wystarczy kilka składników, które z pewnością znajdziesz w swojej kuchni. Jak zrobić kruche ciasteczka z orzechami włoskimi? Zobacz. 

składniki:

  • pół kostki margaryny
  • pół szklanki cukru brązowego
  • pół szklanki startych orzechów włoskich
  • 2 szklanki mąki
  • 2 jajka
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia

przyrządzanie:

  • Składniki łączymy ze sobą, a następnie ugniatamy na gładkie ciasto.
  • Rozwałkowujemy na grubość około pół centymetra.
  • Wykrawamy ciasteczka foremkami.
  • Układamy na papierze do pieczenia i w 180 stopniach pieczemy przez 20 minut.

 

loading...