Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Znasz przepis, który jest PalceLizać? – Pochwal się nim i wygrywaj nagrody!

Znasz przepis, który jest PalceLizać? – Pochwal się nim i wygrywaj nagrody!

Moda na gotowanie a branża gastronomiczna

Moda na gotowanie a branża gastronomiczna

Zdrowa dieta vs. brak czasu – jak uniknąć pułapek fast-foodu w pracy?

Zdrowa dieta vs. brak czasu – jak uniknąć pułapek fast-foodu w pracy?

Tatar wołowy

Tatar wołowy

Kutia – najlepszy wigilijny deser

Kutia – najlepszy wigilijny deser

Pierogi na słodko z suszonymi śliwkami

Pierogi na słodko z suszonymi śliwkami

Ciasteczka z czekoladą – nie tylko dla Mikołaja

Ciasteczka z czekoladą – nie tylko dla Mikołaja

Wigilijny karp z cytrusami

Wigilijny karp z cytrusami

Kolorowy lukier

Kolorowy lukier

Kapusta wigilijna z grzybami

Kapusta wigilijna z grzybami

Domowy burger z indyka

Domowy burger z indyka

Wigilijna zupa grzybowa z suszonych prawdziwków

Wigilijna zupa grzybowa z suszonych prawdziwków

Kuchenne triki: domowa przyprawa do piernika

Kuchenne triki: domowa przyprawa do piernika

Wigilijny kompot z suszu

Wigilijny kompot z suszu

Świąteczne pierniczki

Świąteczne pierniczki

Kuchenne triki: domowy cukier waniliowy

Kuchenne triki: domowy cukier waniliowy

Pina Colada

Kolejnym ciekawym przepisem jaki załączamy do naszej kolekcji jest drink o zapewne każdemu znanej nazwie Pina Colada. Do jego przygotowania wystarczy: Malibu, Havana Club 7, sok ananasowy, mleczko kokosowe i 3 kawałki ananasa.

Składniki:

  • 30 ml Malibu
  • 20 ml Havana Club 7
  • 30 ml sok ananasowy
  • 25 ml mleczko kokosowe
  • 3 kawałki ananasa


Sposób przygotowania:

Składniki wlać do blendera i dodać kruszonego lodu, zmiksować.
Uwaga: Zbyt duża ilość lodu w blenderze może przytłumić kremowy charakter tego koktajlu.
Szklanka typu long drink.
Dekoracja: kawałek ananasa i/lub listek, wisienka i wiórki kokosowe.

» Sprawdź jak uniknąć pułapek fast food'u!

loading...

Podobne artykuły

Zostaw komentarz.

*