Polecamy

Śledź słodko-kwaśny z TABASCO®

Śledź słodko-kwaśny z TABASCO®

Ryba zapiekana z marchewką

Ryba zapiekana z marchewką

Szybkie rollsy z tortilli!

Szybkie rollsy z tortilli!

Targi Warszawski Smak „SŁODKI” już w najbliższą niedzielę!

Targi Warszawski Smak „SŁODKI” już w najbliższą niedzielę!

Pyszny i rozgrzewający krem z dyni!

Pyszny i rozgrzewający krem z dyni!

Grillowane karmelowe nektarynki z lodami

Grillowane karmelowe nektarynki z lodami

Zapiekane tosty pełne smaku!

Zapiekane tosty pełne smaku!

Zanim pójdziesz do dietetyka, sprawdź jak się przygotować!

Zanim pójdziesz do dietetyka, sprawdź jak się przygotować!

Polacy wolą tradycję!

Polacy wolą tradycję!

Ruszają warsztaty kulinarne dla dzieci CooKids!

Ruszają warsztaty kulinarne dla dzieci CooKids!

Och, Pan Karczoch

Och, Pan Karczoch

Muszle z dynią i rukolą w sosie orzechowym

Muszle z dynią i rukolą w sosie orzechowym

Wygraj album kulinarny „Gotuj sprytnie jak Jamie” Jamiego Olivera!

Wygraj album kulinarny „Gotuj sprytnie jak Jamie” Jamiego Olivera!

Festiwal Chleba w Wypiekach Kultury już w ten weekend

Festiwal Chleba w Wypiekach Kultury już w ten weekend

Mini kokardki z kremem dyniowym i pomidorami o posmaku bazylii

Mini kokardki z kremem dyniowym i pomidorami o posmaku bazylii

Penne Rigate z dynią, boczkiem i octem balsamicznym

Penne Rigate z dynią, boczkiem i octem balsamicznym

Pina Colada

Kolejnym ciekawym przepisem jaki załączamy do naszej kolekcji jest drink o zapewne każdemu znanej nazwie Pina Colada. Do jego przygotowania wystarczy: Malibu, Havana Club 7, sok ananasowy, mleczko kokosowe i 3 kawałki ananasa.

Składniki:

  • 30 ml Malibu
  • 20 ml Havana Club 7
  • 30 ml sok ananasowy
  • 25 ml mleczko kokosowe
  • 3 kawałki ananasa


Sposób przygotowania:

Składniki wlać do blendera i dodać kruszonego lodu, zmiksować.
Uwaga: Zbyt duża ilość lodu w blenderze może przytłumić kremowy charakter tego koktajlu.
Szklanka typu long drink.
Dekoracja: kawałek ananasa i/lub listek, wisienka i wiórki kokosowe.

Podobne artykuły

Zostaw komentarz.

*