Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

9 zdrowotnych korzyści płynących z jedzenia pomidorów!

9 zdrowotnych korzyści płynących z jedzenia pomidorów!

Precle – jak zrobić?

Precle – jak zrobić?

Pulpeciki w sosie pomidorowo-paprykowym

Pulpeciki w sosie pomidorowo-paprykowym

Włoskie gnocchi w sosie pomidorowym z mozzarellą

Włoskie gnocchi w sosie pomidorowym z mozzarellą

Słodki deser: japońskie dango

Słodki deser: japońskie dango

Risotto z buraczkami

Risotto z buraczkami

Krem z jabłek i tymianku

Krem z jabłek i tymianku

15 rzeczy, które możesz zrobić już teraz, aby Twoja kuchnia była zorganizowana

15 rzeczy, które możesz zrobić już teraz, aby Twoja kuchnia była zorganizowana

5 zaskakujących powodów, dla których powinniśmy jeść więcej gruszek!

5 zaskakujących powodów, dla których powinniśmy jeść więcej gruszek!

Targi kulinarne WARSZAWSKI SMAK już w tę niedzielę!

Targi kulinarne WARSZAWSKI SMAK już w tę niedzielę!

Hummus z pieczoną papryką

Hummus z pieczoną papryką

Puszysty omlet z warzywami

Puszysty omlet z warzywami

Koktajl z mango i awokado

Koktajl z mango i awokado

Afrodyzjak na talerzu – zapiekane OSTRYGI z parmezanem

Afrodyzjak na talerzu – zapiekane OSTRYGI z parmezanem

Wołowina po wietnamsku

Wołowina po wietnamsku

Panna Cotta z wiśniami

Panna Cotta z wiśniami

Pina Colada

Kolejnym ciekawym przepisem jaki załączamy do naszej kolekcji jest drink o zapewne każdemu znanej nazwie Pina Colada. Do jego przygotowania wystarczy: Malibu, Havana Club 7, sok ananasowy, mleczko kokosowe i 3 kawałki ananasa.

Składniki:

  • 30 ml Malibu
  • 20 ml Havana Club 7
  • 30 ml sok ananasowy
  • 25 ml mleczko kokosowe
  • 3 kawałki ananasa


Sposób przygotowania:

Składniki wlać do blendera i dodać kruszonego lodu, zmiksować.
Uwaga: Zbyt duża ilość lodu w blenderze może przytłumić kremowy charakter tego koktajlu.
Szklanka typu long drink.
Dekoracja: kawałek ananasa i/lub listek, wisienka i wiórki kokosowe.

Podobne artykuły

Zostaw komentarz.

*