Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Sałatka z jarmużem, ciecierzycą i kozim serem

Sałatka z jarmużem, ciecierzycą i kozim serem

Kasza pęczak z warzywami z patelni

Kasza pęczak z warzywami z patelni

Pierś z kaczki w sosie z owocami leśnymi

Pierś z kaczki w sosie z owocami leśnymi

Kawa mrożona z mlekiem skondensowanym

Kawa mrożona z mlekiem skondensowanym

Truskawkowe smoothie z awokado i nasionami

Truskawkowe smoothie z awokado i nasionami

Domowa granola w 25 minut

Domowa granola w 25 minut

Bób z bazylią i czosnkiem

Bób z bazylią i czosnkiem

Babeczki z czerwonymi porzeczkami i miętą

Babeczki z czerwonymi porzeczkami i miętą

Rogaliki francuskie nadziewane cielęciną z kozim serem

Rogaliki francuskie nadziewane cielęciną z kozim serem

Zupa ze świeżych pomidorów i jej zalety

Zupa ze świeżych pomidorów i jej zalety

Młode ziemniaki z koperkiem, solą gruboziarnistą i kefirem

Młode ziemniaki z koperkiem, solą gruboziarnistą i kefirem

Ziemniaki pieczone w folii – idealne na grilla

Ziemniaki pieczone w folii – idealne na grilla

Krewetki w sezamie

Krewetki w sezamie

8 pomysłów na wykorzystanie BAKŁAŻANA w kuchni

8 pomysłów na wykorzystanie BAKŁAŻANA w kuchni

Kasza kuskus na włosko – z serem feta, oliwkami i suszonymi pomidorami

Kasza kuskus na włosko – z serem feta, oliwkami i suszonymi pomidorami

Pstrąg pieczony z pomidorkami cherry

Pstrąg pieczony z pomidorkami cherry

Quiche z papryką i kozim serem

Uwielbiacie tarty i quiche? My także. To prosty, szybki i niesamowity sposób na przekąskę, obiad czy kolację. Dziś wersja wege, z papryką i kozim serem.

składniki:

  • 250 g mąki
  • 1 łyżeczka soli
  • 150 g masła
  • 1 jajko
  • 2 duże czerwone papryki
  • 4 - 5 jajek
  • sól i pieprz
  • 170 g sera koziego
  • 125 g mozzarelli w kulce
  • 100 g śmietany
  • 2 - 3 łyżki posiekanego świeżego lubczyku
  • 1 łyżeczka mielonej słodkiej lub wędzonej papryki

przyrządzanie:

Sprawdź przepis na następnej stronie!

loading...