Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Jak zrobić domowe burgery?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Dieta przy Hashimoto

Dieta przy Hashimoto

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Tunele zamrażalniczo-fluidyzacyjne – praktyczne wykorzystanie

Tunele zamrażalniczo-fluidyzacyjne – praktyczne wykorzystanie

Co zrobić z gotowanych ziemniaków? Sprawdź, jak oszczędnie i smacznie gotować

Co zrobić z gotowanych ziemniaków? Sprawdź, jak oszczędnie i smacznie gotować

Ruszają warsztaty kulinarne dla dzieci CooKids!

Wspólne przygotowywanie „dyniowego” menu pod okiem Moniki Mrozowskiej, a następnie szalona zabawa w sali zabaw Digiloo. Takie atrakcje czekają na dzieci, które 23 października wezmą udział w premierze warsztatów kulinarnych CooKids.

 

CooKids_plakat

 

Pomysłodawczynią CooKids jest Monika Mrozowska, popularna aktorka telewizyjna, autorka książek kucharskich, propagatorka zdrowego i aktywnego stylu życia. Monika od lat zawodowo zajmuje się sztuką kulinarną, którą chętnie dzieli się również z dziećmi w różnym wieku. Na przestrzeni ostatnich kilku lat poprowadziła kilkadziesiąt imprez skierowanych dla dzieci. Jest ambasadorką polskiej edycji programu „MasterChef Junior” oraz ekspertką kulinarną magazynu „Mamo to ja”. Ponadto, od 2008 regularnie gotuje przed milionami telewidzów w programie „Dzień Dobry TVN”.

 

Kulinarna zabawa dla najmłodszych!

CooKids to autorski program warsztatów kulinarnych dla dzieci, które prowadzone będą osobiście przez Monikę. Mają one stanowić dla maluchów połączenie dobrej zabawy, edukacji w zakresie zdrowych nawyków żywieniowych, a zarazem rozwinąć w nich zdolności manualne. Dzieci przy wsparciu Moniki będą przygotowywać potrawy, a kulinarne efekty warsztatów degustować będą wspólnie z rodzicami. Prace kuchenne stanowią pretekst do przekazywania dzieciom ciekawostek na temat walorów odżywczych poszczególnych potraw.

Warsztaty CooKids maja również na celu uświadomienie dzieciom i opiekunom, że wspólne gotowanie może być niezwykle atrakcyjną formą spędzania wolnego czasu i budowania relacji rodzinnych. Na koniec warsztatów uczestnicy otrzymają specjalne certyfikaty potwierdzające uzyskanie tytułu CooKing’a.

 

 Na kolejnej stronie dowiedz się więcej!