Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Gruszkowe risotto z orzechami nerkowca i serem pleśniowym

Gruszkowe risotto z orzechami nerkowca i serem pleśniowym

Kruche ciasteczka maślane

Kruche ciasteczka maślane

Chili con carne

Chili con carne

Polędwiczki w sezamie

Polędwiczki w sezamie

Soczysta sałatka z krewetek i pomarańczy

Soczysta sałatka z krewetek i pomarańczy

Drobiowy pasztet z brokułami i kalafiorem

Drobiowy pasztet z brokułami i kalafiorem

Koktajl z granatem i bananem

Koktajl z granatem i bananem

Zdrowe i lekkie śniadanie: Owoce i musli

Zdrowe i lekkie śniadanie: Owoce i musli

9 zdrowotnych korzyści płynących z jedzenia pomidorów!

9 zdrowotnych korzyści płynących z jedzenia pomidorów!

Precle – jak zrobić?

Precle – jak zrobić?

Pulpeciki w sosie pomidorowo-paprykowym

Pulpeciki w sosie pomidorowo-paprykowym

Włoskie gnocchi w sosie pomidorowym z mozzarellą

Włoskie gnocchi w sosie pomidorowym z mozzarellą

Słodki deser: japońskie dango

Słodki deser: japońskie dango

Risotto z buraczkami

Risotto z buraczkami

Krem z jabłek i tymianku

Krem z jabłek i tymianku

15 rzeczy, które możesz zrobić już teraz, aby Twoja kuchnia była zorganizowana

15 rzeczy, które możesz zrobić już teraz, aby Twoja kuchnia była zorganizowana

Ryba po grecku

  • 1 kg płatów fileta z mintaja
  • 1/2 kg cebuli
  • 1/2 szklanki oliwy
  • 1 litr wody
  • 1/2 szklanki octu
  • 1/2 szklanki cukru
  • 1 łyżka soli
  • 1/2 słoiczka keczupu
  • 1/2 słoiczka przecieru pomidorowego
  • 1 listek laurowy
  • ziele angielskie
  • pieprz

Ryby obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na patelni. Cebulę zeszklić na oliwie, ostudzić. Wodę, ocet, cukier i łyżkę soli razem zagotować Z cebuli, zalewy i przypraw oraz keczupu i przecieru pomidorowego zrobić zalewę. Przekładać ostudzoną zalewą usmażone ryby.

Podobne artykuły

Zostaw komentarz.

*