Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Niebieski krem do ciastek, ciasteczek, muffinów

Niebieski krem do ciastek, ciasteczek, muffinów

LODY DOMOWE z banana i kawy

LODY DOMOWE z banana i kawy

LODY DOMOWE  z gotowanych buraków (idealne dla dzieci)

LODY DOMOWE z gotowanych buraków (idealne dla dzieci)

Sos do lodów o smaku NUTELLI!

Sos do lodów o smaku NUTELLI!

DESER ŚMIETANKOWY w 5 minut

DESER ŚMIETANKOWY w 5 minut

5 najlepszych przepisów na KREWETKI

5 najlepszych przepisów na KREWETKI

Sos limonkowo-czosnkowy

Sos limonkowo-czosnkowy

Pieczone udka z kurczaka z ziemniakami i pomidorkami cherry

Pieczone udka z kurczaka z ziemniakami i pomidorkami cherry

Ciasteczka serowo- cynamonowe- tylko 4 składniki

Ciasteczka serowo- cynamonowe- tylko 4 składniki

KOMPOT DO OBIADU- jabłka plus cynamon i porzeczki

KOMPOT DO OBIADU- jabłka plus cynamon i porzeczki

Cinnamon rolls- najprostszy przepis na cynamonowe ślimaczki

Cinnamon rolls- najprostszy przepis na cynamonowe ślimaczki

RISOTTO Z CUKINIĄ i parmezanem

RISOTTO Z CUKINIĄ i parmezanem

ZUPA SZCZAWIOWA z grzankami

ZUPA SZCZAWIOWA z grzankami

FRYTKI BELGIJSKIE z rozmarynem i solą morską

FRYTKI BELGIJSKIE z rozmarynem i solą morską

Pieczone ziemniaki z sosem majonezowo-ketchupowym

Pieczone ziemniaki z sosem majonezowo-ketchupowym

Jak perfekcyjnie ugotować FASOLĘ?

Jak perfekcyjnie ugotować FASOLĘ?

Ryba po grecku

  • 1 kg płatów fileta z mintaja
  • 1/2 kg cebuli
  • 1/2 szklanki oliwy
  • 1 litr wody
  • 1/2 szklanki octu
  • 1/2 szklanki cukru
  • 1 łyżka soli
  • 1/2 słoiczka keczupu
  • 1/2 słoiczka przecieru pomidorowego
  • 1 listek laurowy
  • ziele angielskie
  • pieprz

Ryby obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na patelni. Cebulę zeszklić na oliwie, ostudzić. Wodę, ocet, cukier i łyżkę soli razem zagotować Z cebuli, zalewy i przypraw oraz keczupu i przecieru pomidorowego zrobić zalewę. Przekładać ostudzoną zalewą usmażone ryby.