Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

7 doskonałych przekąsek na przyjęcie dla najmłodszych

7 doskonałych przekąsek na przyjęcie dla najmłodszych

8 pomysłów na SZASZŁYKI z GRILLA!

8 pomysłów na SZASZŁYKI z GRILLA!

Tarta z białą czekoladą i owocami leśnymi

Tarta z białą czekoladą i owocami leśnymi

Domowy kisiel z RABARBARU

Domowy kisiel z RABARBARU

3 przepisy na ZDROWE KOKTAJLE – dodaj sobie energii!

3 przepisy na ZDROWE KOKTAJLE – dodaj sobie energii!

Tarta z serkiem mascarpone i borówkami

Tarta z serkiem mascarpone i borówkami

Makaron ryżowy smażony z warzywami i krewetkami

Makaron ryżowy smażony z warzywami i krewetkami

8 niesamowitych sztuczek, które potrzebne są w każdej kuchni

8 niesamowitych sztuczek, które potrzebne są w każdej kuchni

Kokosowe kuleczki gotowe w 5 minut

Kokosowe kuleczki gotowe w 5 minut

4 podstawowe błędy, które popełniasz jeśli się ODCHUDZASZ!

4 podstawowe błędy, które popełniasz jeśli się ODCHUDZASZ!

Domowe pyzy ziemniaczane z mięsem – najlepsze!

Domowe pyzy ziemniaczane z mięsem – najlepsze!

Obalamy mity na temat soków!

Obalamy mity na temat soków!

8 nowoczesnych narzędzi kuchennych – SPRAWDŹ TO !

8 nowoczesnych narzędzi kuchennych – SPRAWDŹ TO !

Migdałowiec – prosty przepis

Migdałowiec – prosty przepis

Placuszki serowo – szpinakowe na słono

Placuszki serowo – szpinakowe na słono

Kotlety mielone – przepis babci

Kotlety mielone – przepis babci

Ryba po grecku

  • 1 kg płatów fileta z mintaja
  • 1/2 kg cebuli
  • 1/2 szklanki oliwy
  • 1 litr wody
  • 1/2 szklanki octu
  • 1/2 szklanki cukru
  • 1 łyżka soli
  • 1/2 słoiczka keczupu
  • 1/2 słoiczka przecieru pomidorowego
  • 1 listek laurowy
  • ziele angielskie
  • pieprz

Ryby obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na patelni. Cebulę zeszklić na oliwie, ostudzić. Wodę, ocet, cukier i łyżkę soli razem zagotować Z cebuli, zalewy i przypraw oraz keczupu i przecieru pomidorowego zrobić zalewę. Przekładać ostudzoną zalewą usmażone ryby.
loading...

Zostaw komentarz.

*