Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Serniczek na zimno z truskawkami

Serniczek na zimno z truskawkami

5 sposobów na orzeźwienie!

5 sposobów na orzeźwienie!

Letni koktajl z mango i banana

Letni koktajl z mango i banana

Domowy kisiel

Domowy kisiel

Wegański pasztet z fasoli

Wegański pasztet z fasoli

Kuleczki kokosowe fit

Kuleczki kokosowe fit

ŻARCIE NA KÓŁKACH już w ten weekend pod Stadionem Narodowym!

ŻARCIE NA KÓŁKACH już w ten weekend pod Stadionem Narodowym!

Kotleciki ziemniaczane z ziołami

Kotleciki ziemniaczane z ziołami

Rożki z ciasta francuskiego z fetą i szpinakiem

Rożki z ciasta francuskiego z fetą i szpinakiem

Egzotyczne OWOCE, które powinniście spróbować!

Egzotyczne OWOCE, które powinniście spróbować!

4 naturalne probiotyki

4 naturalne probiotyki

Sernik amerykański. Cheesecake

Sernik amerykański. Cheesecake

Czy wiesz wszystko o kaszy jaglanej?

Czy wiesz wszystko o kaszy jaglanej?

Ziemniaczana zapiekanka z łososiem

Ziemniaczana zapiekanka z łososiem

4 egzotyczne warzywa, które koniecznie powinniście spróbować!

4 egzotyczne warzywa, które koniecznie powinniście spróbować!

Pyszne tartaletki z porzeczkami!

Pyszne tartaletki z porzeczkami!

Ryba po grecku

  • 1 kg płatów fileta z mintaja
  • 1/2 kg cebuli
  • 1/2 szklanki oliwy
  • 1 litr wody
  • 1/2 szklanki octu
  • 1/2 szklanki cukru
  • 1 łyżka soli
  • 1/2 słoiczka keczupu
  • 1/2 słoiczka przecieru pomidorowego
  • 1 listek laurowy
  • ziele angielskie
  • pieprz

Ryby obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na patelni. Cebulę zeszklić na oliwie, ostudzić. Wodę, ocet, cukier i łyżkę soli razem zagotować Z cebuli, zalewy i przypraw oraz keczupu i przecieru pomidorowego zrobić zalewę. Przekładać ostudzoną zalewą usmażone ryby.
loading...

Podobne artykuły

Zostaw komentarz.

*