Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Sałatka ryżowa z orzechami i ananasem

Sałatka ryżowa z orzechami i ananasem

Tatar z łososia z kiszonym ogórkiem

Tatar z łososia z kiszonym ogórkiem

Łosoś z dipem z awokado

Łosoś z dipem z awokado

Elegancka sałatka z buraczków

Elegancka sałatka z buraczków

Dorsz pieczony z cytryną

Dorsz pieczony z cytryną

Szklanka zdrowia z nasionami chia

Szklanka zdrowia z nasionami chia

Naleśniki ze szpinakiem i serem

Naleśniki ze szpinakiem i serem

Sałatka na bogato z krewetkami i parmezanem

Sałatka na bogato z krewetkami i parmezanem

Dietetyczna zupa z kurczakiem i warzywami

Dietetyczna zupa z kurczakiem i warzywami

Sorbet z mango

Sorbet z mango

Sorbet z arbuza

Sorbet z arbuza

Mrożona herbata miętowa!

Mrożona herbata miętowa!

Lekka sałatka z arbuzem i kolendrą

Lekka sałatka z arbuzem i kolendrą

Placuszki z borówkami

Placuszki z borówkami

Hiszpański sos AIOLI

Hiszpański sos AIOLI

Wege kotleciki z kaszy kuskus!

Wege kotleciki z kaszy kuskus!

Ryba po grecku

  • 1 kg płatów fileta z mintaja
  • 1/2 kg cebuli
  • 1/2 szklanki oliwy
  • 1 litr wody
  • 1/2 szklanki octu
  • 1/2 szklanki cukru
  • 1 łyżka soli
  • 1/2 słoiczka keczupu
  • 1/2 słoiczka przecieru pomidorowego
  • 1 listek laurowy
  • ziele angielskie
  • pieprz

Ryby obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na patelni. Cebulę zeszklić na oliwie, ostudzić. Wodę, ocet, cukier i łyżkę soli razem zagotować Z cebuli, zalewy i przypraw oraz keczupu i przecieru pomidorowego zrobić zalewę. Przekładać ostudzoną zalewą usmażone ryby.

Podobne artykuły

Zostaw komentarz.

*