Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Odmładzający koktajl z melona

Odmładzający koktajl z melona

ZAMIENNIK KAWY- shake z daktyli

ZAMIENNIK KAWY- shake z daktyli

Zielony krem z groszku, bazylii, rukoli

Zielony krem z groszku, bazylii, rukoli

HERBATA MROŻONA z warzywami

HERBATA MROŻONA z warzywami

Pieczone ziemniaki z sezamem

Pieczone ziemniaki z sezamem

8 pomysłów na modny brunch. Zainspiruj się!

8 pomysłów na modny brunch. Zainspiruj się!

Zapiekanka warzywna z ananasem

Zapiekanka warzywna z ananasem

Ciasteczka miodowe na DZIEŃ MAMY

Ciasteczka miodowe na DZIEŃ MAMY

Domowa nutella wg. przepisu Ani Lewandowskiej

Domowa nutella wg. przepisu Ani Lewandowskiej

Szybka dieta: schudnij 3 kg w 3 dni!

Szybka dieta: schudnij 3 kg w 3 dni!

Najlepszy przepis na SZASZŁYKI DROBIOWE

Najlepszy przepis na SZASZŁYKI DROBIOWE

Chleb pszenno-żytni wg. Siostry Anieli z Anielskiej Kuchni

Chleb pszenno-żytni wg. Siostry Anieli z Anielskiej Kuchni

Moussaka – grecka zapiekanka z pomidorami, ziemniakami i bakłażanem

Moussaka – grecka zapiekanka z pomidorami, ziemniakami i bakłażanem

🍉 TYDZIEŃ ARBUZOWY🍉: Lody arbuzowo-miodowe

🍉 TYDZIEŃ ARBUZOWY🍉: Lody arbuzowo-miodowe

Ciasto z ajerkoniakiem – przepis Ewy Wachowicz

Ciasto z ajerkoniakiem – przepis Ewy Wachowicz

Jak idealnie usmażyć karkówkę NA GRILLU?

Jak idealnie usmażyć karkówkę NA GRILLU?

Sałata lodowa z czerwoną fasolą

Sałata lodawa doskonale samkuje ze składnikami kojarzącymi się z kuchnią meksykańską - czerwoną fasolą, papryką, kukurydzą

czas: 15 minut

liczba porcji: 6

składniki:
1 główka sałaty lodowej
po 1 puszce kukurydzy i czerwonej fasoli
mały słoik (250 ml) konserwowej papryki
1 duża czerwona cebula
po 3 łyżki oliwy i octu winnego
sól, pieprz, suszony tymianek

przyrządzanie:

Sałatę umyć, usunąć zniszczone liście. Cienko poszatkować. Paprykę, kukurydzę, fasolę odsączyć. Paprykę pokroić w cienkie paski, cebulę w kostkę. Z oliwy, octu winnego przygotować sos, który następnie posolić. Wymieszane składniki polać sosem, oprószyć pieprzem i tymiankiem. Wymieszać. Podawać schłodzone.

loading...