Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Smażone sardynki

Smażone sardynki

Co powinno się jadać przed TRENINGIEM?

Co powinno się jadać przed TRENINGIEM?

Muffiny z borówką amerykańską

Muffiny z borówką amerykańską

Duszona wołowina z fasolą i papryką

Duszona wołowina z fasolą i papryką

Idealny przepis na CIASTO DO PIZZY – zawsze wychodzi!

Idealny przepis na CIASTO DO PIZZY – zawsze wychodzi!

Makaron z cukinią i szynką w sosie śmietanowym

Makaron z cukinią i szynką w sosie śmietanowym

Popularny sernik FALE DUNAJU

Popularny sernik FALE DUNAJU

Domowy torcik z truskawkami

Domowy torcik z truskawkami

Prosty przepis na MOSKOLE

Prosty przepis na MOSKOLE

Kotlet szwajcarski – prosty przepis

Kotlet szwajcarski – prosty przepis

FIT lody z herbatą matcha!

FIT lody z herbatą matcha!

Pierś kurczaka w panierce z krakersów

Pierś kurczaka w panierce z krakersów

10 produktów, które POWINNIŚCIE jadać na śniadanie!

10 produktów, które POWINNIŚCIE jadać na śniadanie!

Mus truskawkowy z wodą kokosową

Mus truskawkowy z wodą kokosową

Sałatka z makrelą i kaszą gryczaną

Sałatka z makrelą i kaszą gryczaną

5 produktów, które często UCZULAJĄ

5 produktów, które często UCZULAJĄ

Sałatka warstwowa z tuńczykiem

Już za niecałe dwa miesiące Święta Bożego Narodzenia. Sałatka warstwowa z tuńczykiem to znakomita propozycja potrawy na wigilijny stół.

Składniki:

  • puszka tuńczyka
  • 3 ugotowane jajka
  • 1 duży por
  • kukurydza
  • cebula
  • majonez
  • sól, pieprz, vegeta,
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • zielona pietruszka

Przygotowanie:

  1. Cebulę drobno posiekać. Posypać przyprawami i polać oliwą. Odstawić na ok.1 godzinę.
  2. Pora pokroić na drobne paseczki.
  3. W płaskim naczyniu układać warstwami – kukurydzę, jajka starte na tarce, tuńczyka, pora. Miedzy warstwy polewać po trochu majonezem. Na wierzchu również polać majonezem i posypać zielona posiekaną pietruszką.

Smacznego!

loading...

Zostaw komentarz.

*