Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

TOP 5 przepisów na rozgrzewającą herbatę

TOP 5 przepisów na rozgrzewającą herbatę

Orzechowy deser z mlekiem skondensowanym

Orzechowy deser z mlekiem skondensowanym

Makaroniki cytrynowe

Makaroniki cytrynowe

Zapiekanka z ziemniakami, pieczarkami i kurczakiem

Zapiekanka z ziemniakami, pieczarkami i kurczakiem

Naleśniki z pieczarkami, serem i sosem czosnkowym

Naleśniki z pieczarkami, serem i sosem czosnkowym

Smoothie z melonem i imbirem

Smoothie z melonem i imbirem

10 pięknych kuchni w bieli

10 pięknych kuchni w bieli

Brushetta z cukinią

Brushetta z cukinią

Sałatka z falaflem

Sałatka z falaflem

Żytnie kokosanki

Żytnie kokosanki

TOP 5 przepisów na bezmięsne KOTLETY

TOP 5 przepisów na bezmięsne KOTLETY

Puszysty suflet o smaku pmarańczowym

Puszysty suflet o smaku pmarańczowym

Jogurt o smaku kawy – doskonały deser pobudzający!

Jogurt o smaku kawy – doskonały deser pobudzający!

Pieczone kotleciki z czerwonej soczewicy

Pieczone kotleciki z czerwonej soczewicy

RADY EKSPERTA: Jak jeść i obrać figę?

RADY EKSPERTA: Jak jeść i obrać figę?

Kruche ciasteczka z prażonymi pistacjami

Kruche ciasteczka z prażonymi pistacjami

Sałatka z pieczonym burakiem i fetą

Latem warto przejść na lżejszą dietę. Sałatka z pieczonym burakiem zapewni energii, ale nie przyczyni się do nagromadzenia niechcianego tłuszczyku. Idealnie, prawda?

składniki:

  • 50 g rukoli
  • 50 g roszponki
  • 2 buraki (małe)
  • 1 gruszka (duża)
  • 4 rzodkiewki
  • 60 g sera feta
  • 30 g orzechów włoskich
  • sól
  • pieprz
  Składniki na sos:
  • 2 łyżki płynnego miodu
  • 1 łyżka octu balsamicznego
  • 1 łyżeczka musztardy Dijon
  • 1 łyżka oleju z orzechów włoskich

przyrządzanie:

ZOBACZ WYKONANIE >>>

loading...