Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

10 pomysłów na zmianę waszej kuchni!

10 pomysłów na zmianę waszej kuchni!

Gulasz wołowy z marchewką

Gulasz wołowy z marchewką

Mus czekoladowy z banana i awokado

Mus czekoladowy z banana i awokado

Banany nadziewane czekoladą – idealne na grilla

Banany nadziewane czekoladą – idealne na grilla

Lody wodne o smaku malinowym

Lody wodne o smaku malinowym

Naleśniki z bananami i syropem klonowym

Naleśniki z bananami i syropem klonowym

Wegańskie burgery z buraków

Wegańskie burgery z buraków

Koktajl z kefirem i owocami

Koktajl z kefirem i owocami

Jak ugotować FASOLKĘ SZPARAGOWĄ?

Jak ugotować FASOLKĘ SZPARAGOWĄ?

Jajka zapiekane w formie na muffiny

Jajka zapiekane w formie na muffiny

Młode ziemniaki z kminem rzymskim

Młode ziemniaki z kminem rzymskim

Bananowy shake z kawą i wiórkami kokosowymi

Bananowy shake z kawą i wiórkami kokosowymi

Pancakes z malinami

Pancakes z malinami

Lody z mrożonych bananów

Lody z mrożonych bananów

35 NIESAMOWITYCH sztuczek w kuchni

35 NIESAMOWITYCH sztuczek w kuchni

Jak można wykorzystać ŻURAWINĘ w kuchni? – 8 inspiracji

Jak można wykorzystać ŻURAWINĘ w kuchni? – 8 inspiracji

Sałatka z selerem, jabłkiem i orzechami

Ciekawe połączenie selera naciowego i jabłka. Zdrowa i bardzo dietetyczna propozycja. Sałatka idealna!

składniki:
 

  • 5 łodyg selera naciowego
  • 1 jabłko
  • 1 garść orzecha włoskiego
  • kilka gałązek natki pietruszki
 
Sos do sałatki:
  • 3 łyżki jogurtu naturalnego
  • 1 łyżka octu balsamicznego z białego wina (bądź soku z cytryny)
  • 1 łyżeczka majonezu
  • szczypta soli
  • szczypta pieprzu
 

przyrządzanie:

Sprawdź przepis na następnej stronie!

loading...