Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Smażone banany z pomarańczą i migdałami

Smażone banany z pomarańczą i migdałami

TANIE DANIE – MAKARON Z JABŁKAMI

TANIE DANIE – MAKARON Z JABŁKAMI

Zupa krem z cukinii i marchewki

Zupa krem z cukinii i marchewki

DOMOWA, AROMATYCZNA SZYNKA DO KANAPEK

DOMOWA, AROMATYCZNA SZYNKA DO KANAPEK

Babeczki kawowe

Babeczki kawowe

Zapiekanka ziemniaczana ze szpinakiem i fetą

Zapiekanka ziemniaczana ze szpinakiem i fetą

Naleśniki z pieczarkami

Naleśniki z pieczarkami

Sos z sera plesniowego do chipsów

Sos z sera plesniowego do chipsów

8 pomysłów na dania z wykorzystaniem BROKUŁA!

8 pomysłów na dania z wykorzystaniem BROKUŁA!

Sajgonki z kurczakiem i warzywami

Sajgonki z kurczakiem i warzywami

Najprostsze ciasto czekoladowe

Najprostsze ciasto czekoladowe

NALEŚNIKI Z ZIEMNIACZANYM NADZIENIEM

NALEŚNIKI Z ZIEMNIACZANYM NADZIENIEM

STÓŁ DO KUCHNI I JADALNI – 8 MODNYCH INSPIRACJI

STÓŁ DO KUCHNI I JADALNI – 8 MODNYCH INSPIRACJI

Czekoladowe ciasto z kaszy jaglanej

Czekoladowe ciasto z kaszy jaglanej

Kurczak chow mein

Kurczak chow mein

Indyjskie smaki: kurczak tandoori

Indyjskie smaki: kurczak tandoori

Sałatka z serem, ananasem i kukurydzą

Szybka i łatwa do przygotowania, a zarazem efektowna drobna przekąska

czas: 10 minut

liczba porcji: 4

składniki:

ananas w syropie (puszka)
puszka kukurydzy
30 dkg dowolnego żółtego sera
2 łyżki majonezu
sól, pieprz

przyrządzanie:

Ananasa i kukurydzę odsączyć, ser pokrajać w centymetrową kostkę. Każdy plaster ananasa pokroić na drobne kawałki. Składniki wymieszać, dodać majonez oraz przyprawy do smaku. Podawać po schłodzeniu w lodówce.

loading...