Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Jak zrobić domowe burgery?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Dieta przy Hashimoto

Dieta przy Hashimoto

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Tunele zamrażalniczo-fluidyzacyjne – praktyczne wykorzystanie

Tunele zamrażalniczo-fluidyzacyjne – praktyczne wykorzystanie

Co zrobić z gotowanych ziemniaków? Sprawdź, jak oszczędnie i smacznie gotować

Co zrobić z gotowanych ziemniaków? Sprawdź, jak oszczędnie i smacznie gotować

Sos chrzanowy od MOSSO

„Sos Chrzanowy” to finezyjny efekt inżynierii smaku, dzięki której udało się połączyć intensywność i drapieżność chrzanu z delikatnością majonezu. Najświeższy produkt MOSSO powiększył tym samym rodzinę gotowych dipów i ma ambicję ostro namieszać na sklepowych półkach.

„Stale poszukujemy nowych smaków i możliwości rozwoju, ale nasz sekret tkwi w uważnym wsłuchiwaniu się w potrzeby klientów. Czasami zamiast smakowej rewolucji trafniejsza jest naturalna ewolucja. Tak właśnie dokonaliśmy kulinarnej synergii, po prostu połączyliśmy ze sobą dwa najpopularniejsze nasze produkty – Majonez Napoleoński i Chrzan delikatesowy” – mówi Tomasz Kwaśniewski, manager MOSSO.

„Sos Chrzanowy” wytwarzany jest na bazie słynnego sosu majonezowego, połączonego z wyważoną ilością ekstraktu korzenia chrzanu i lekko pikantną mieszanką przypraw. To dzięki tym składnikom otrzymano delikatną, ale wyrazistą kompozycję, która zaspokoi gusta wytrawnych smakoszy. Kosztując go na początku poczujemy przede wszystkim smukłość majonezu, dopiero po chwili nasze zmysły zaczną doświadczać uwalniających się intensywnych smakowych elementów tak charakterystycznych dla korzenia chrzanu. Sos jest zatem swoistym kulinarnym pomostem łączącym świat ostrych i wyciskających łzy z oczu chwil ze światem przyjemności jaką czerpie się z zanurzenia w zdecydowanie łagodniejszych klimatach.

Nie ma właściwie takiej potrawy, której „Sos Chrzanowy” nie mógłby z powodzeniem towarzyszyć. To niezastąpiony wręcz sojusznik gotowanych, pieczonych i duszonych mięs. Również ryby bez względu na sposób przyrządzenia mogą pławić się w jego smakowitych zaletach. Sos jest również idealnym dodatkiem do past i sałatek. Można go wreszcie wykorzystać do dekoracji półmiska z przekąskami albo do smarowania tradycyjnych kanapek. Sprawdzi się także jako gotowy dip do wędlin czy krakersów.

„Sos Chrzanowy” dostępny jest w opakowaniach po 250 mililitrów w sklepach na terenie całej Polski.