Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

4 nowości książkowe o odżywianiu i GOTOWANIU

4 nowości książkowe o odżywianiu i GOTOWANIU

TOP 5 kont o gotowaniu, które warto śledzić na INSTAGRAMIE

TOP 5 kont o gotowaniu, które warto śledzić na INSTAGRAMIE

Pobudzająca kawa jesienna z suszonymi ŚLIWKAMI

Pobudzająca kawa jesienna z suszonymi ŚLIWKAMI

Jesienna kawa zbożowa z przyprawami

Jesienna kawa zbożowa z przyprawami

Wilgotne ciasto z figami

Wilgotne ciasto z figami

+10 ciekawych pomysłów na zdjęcie JEDZENIA

+10 ciekawych pomysłów na zdjęcie JEDZENIA

Kremowa zupa z cukinii + grzanki czosnkowe

Kremowa zupa z cukinii + grzanki czosnkowe

Sałatka z gotowanymi krewetkami i awokado

Sałatka z gotowanymi krewetkami i awokado

Dip z pieczonej dyni – do chipsów, warzyw, na kanapkę

Dip z pieczonej dyni – do chipsów, warzyw, na kanapkę

Błyskawiczna zapiekanka z makaronem i mięsem mielonym

Błyskawiczna zapiekanka z makaronem i mięsem mielonym

Szybkie śniadanie – jogurtowa bomba energii

Szybkie śniadanie – jogurtowa bomba energii

TOP 8 najpopularniejszych przepisów na DYNIĘ

TOP 8 najpopularniejszych przepisów na DYNIĘ

Jak zrobić lampion z dyni? TUTORIAL + 5 wzorów

Jak zrobić lampion z dyni? TUTORIAL + 5 wzorów

GREEN POWER – czyli najzdrowsze smoothie miesiąca

GREEN POWER – czyli najzdrowsze smoothie miesiąca

Czterowarstwowe deserki w słoiczkach – idealne na drugie śniadanie

Czterowarstwowe deserki w słoiczkach – idealne na drugie śniadanie

TOP 8 przepisów na ryby z PalceLizac.pl

TOP 8 przepisów na ryby z PalceLizac.pl

Sos tatarski- najlepszy, najprostszy

Och, ten sos to marzenie każdego kto kocha kanapki. Idealny do posmarowania po szyneczce, jajku lub solo. Z tej ilości wychodzi dosyć dużo sosu, ale obiecujemy że nic się nie zmarnuje.    [caption id="attachment_196190" align="aligncenter" width="1000"] Tzatziki is appetizer from the Greek cuisine made of strained yogurt with cucumbers, garlic and fresh green herbs[/caption]

składniki:

- 10 jajek
- 2 łyżki miodowej musztardy
- 3 łyżki majonezu
- 150g korniszonów
- 150g podgrzybków z zalewy
- pęczek szczypiorku
- 180g śmietany 12%
- 1 łyżeczka cukru
- sok z 1 cytryny
- sól

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS NA SOS TATARSKI>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

loading...