Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

WYZWANIE śniadaniowe [dzień 4.] – domowy jogurt waniliowy

WYZWANIE śniadaniowe [dzień 4.] – domowy jogurt waniliowy

Zdrowy deser: mus z marchewki i czerwonej pomarańczy

Zdrowy deser: mus z marchewki i czerwonej pomarańczy

5 produktów, które powinny znaleźć się w codziennej diecie

5 produktów, które powinny znaleźć się w codziennej diecie

Sałatka wiosenna – z borówkami, kozim serem i roszponką

Sałatka wiosenna – z borówkami, kozim serem i roszponką

FASZEROWANA PAPRYKA KASZĄ JAGLANĄ

FASZEROWANA PAPRYKA KASZĄ JAGLANĄ

ZDROWA SAŁATKA Z RUKOLĄ

ZDROWA SAŁATKA Z RUKOLĄ

Pierogi ze szpinakiem i serem

Pierogi ze szpinakiem i serem

10 owoców, które zawierają najwięcej CUKRÓW

10 owoców, które zawierają najwięcej CUKRÓW

WYZWANIE śniadaniowe [dzień 3.] – placuszki serowe z konfiturą

WYZWANIE śniadaniowe [dzień 3.] – placuszki serowe z konfiturą

Jajka w koszulkach

Jajka w koszulkach

8 pomysłów na zdrowe i pyszne SAŁATKI

8 pomysłów na zdrowe i pyszne SAŁATKI

Łosoś pieczony na patelni- OBIAD W 10 MINUT

Łosoś pieczony na patelni- OBIAD W 10 MINUT

Sernik jaglany a’la Snickers

Sernik jaglany a’la Snickers

8 pomysłów na FRANCUSKIE ŚNIADANIE

8 pomysłów na FRANCUSKIE ŚNIADANIE

HIT! Bezglutenowe ciasto czekoladowe

HIT! Bezglutenowe ciasto czekoladowe

WYZWANIE śniadaniowe [dzień 2.] – bajgiel z szynką, serem i olejem kokosowym

WYZWANIE śniadaniowe [dzień 2.] – bajgiel z szynką, serem i olejem kokosowym

WEGE FESTIWAL już w najbliższą sobotę!

Mamy dla Was świetną propozycję na majówkę – otwarcie sezonu na świeżym powietrzu. Już w sobotę 02 maja o godzinie 11:00 rusza WEGE FESTIWAL! Spotkamy najlepszych wegetariańskich kucharzy z ulubionych warszawskich wege miejsc. Będzie się działo! 

 

11096475_1563822390566778_495079515062123220_o

 

 

KIEDY

sobota, 02/05, w godzinach 11:00-17:00

 

GDZIE

Cud nad Wisłą

Bulwar Flotylli Wiślanej, 00-439 Warszawa

 

Zjemy włoską wegańska pizzę, amerykańskie wegańskie burgery z grilla, hiszpańską paellę oraz jamajskie pierożki.

Klasycznie dla kuchni wegetariańskiej będziemy wybierać w hummusach smakowych – z awokado czy z granatem, kanapkach z falafelem, orientalnych sałatkach.

 
Dla fanów zup polska pomidorowa oraz indyjski dhal, a na deser wegańskie lody, gofry z kokosową bitą śmietaną oraz roślinne ciasta – między innymi tofurnik z mango, deser z tapioki czy jaglana szarlotka.
 
Tuż nad brzegiem Wisły, z dobrą muzyką, napoje będzie nam serwował Cud nad Wisłą! Zabierzcie znajomych i spędźcie z nami majówkę!

 

Wstęp Wolny!

 

 

KTO BĘDZIE? CZYTAJ DALEJ! >>>

 

loading...