Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Do czego wykorzystać ŻURAWINĘ? – 8 super pomysłów

Do czego wykorzystać ŻURAWINĘ? – 8 super pomysłów

Panini z szynką parmeńską & suszonymi pomidorami

Panini z szynką parmeńską & suszonymi pomidorami

TACOS z kurczakiem i mango

TACOS z kurczakiem i mango

Do czego można wykorzystać IMBIR? – 8 pomysłów

Do czego można wykorzystać IMBIR? – 8 pomysłów

Francuskie bagietki z prażonymi pestkami dyni

Francuskie bagietki z prażonymi pestkami dyni

Jak obrać owoc kaki?

Jak obrać owoc kaki?

Sałatka z makaronem, pesto i parmezanem

Sałatka z makaronem, pesto i parmezanem

10 najlepszych przepisów z MAKARONEM w roli głównej

10 najlepszych przepisów z MAKARONEM w roli głównej

Oto 3 WAŻNE powody, dlaczego powinniście jadać MARCHEWKĘ

Oto 3 WAŻNE powody, dlaczego powinniście jadać MARCHEWKĘ

Gorące brownie z lodami waniliowymi

Gorące brownie z lodami waniliowymi

Ciasto TWIX

Ciasto TWIX

Deser niebanalny: smażone LODY (przepis Magdy Gessler)

Deser niebanalny: smażone LODY (przepis Magdy Gessler)

Sałatka z pieczoną dynią i kurczakiem

Sałatka z pieczoną dynią i kurczakiem

Koktajl mandarynkowy z miodem

Koktajl mandarynkowy z miodem

TOP 10 przepisów na SAŁATKI

TOP 10 przepisów na SAŁATKI

Jak obrać granata?

Jak obrać granata?

WEGE FESTIWAL już w najbliższą sobotę!

Mamy dla Was świetną propozycję na majówkę – otwarcie sezonu na świeżym powietrzu. Już w sobotę 02 maja o godzinie 11:00 rusza WEGE FESTIWAL! Spotkamy najlepszych wegetariańskich kucharzy z ulubionych warszawskich wege miejsc. Będzie się działo! 

 

11096475_1563822390566778_495079515062123220_o

 

 

KIEDY

sobota, 02/05, w godzinach 11:00-17:00

 

GDZIE

Cud nad Wisłą

Bulwar Flotylli Wiślanej, 00-439 Warszawa

 

Zjemy włoską wegańska pizzę, amerykańskie wegańskie burgery z grilla, hiszpańską paellę oraz jamajskie pierożki.

Klasycznie dla kuchni wegetariańskiej będziemy wybierać w hummusach smakowych – z awokado czy z granatem, kanapkach z falafelem, orientalnych sałatkach.

 
Dla fanów zup polska pomidorowa oraz indyjski dhal, a na deser wegańskie lody, gofry z kokosową bitą śmietaną oraz roślinne ciasta – między innymi tofurnik z mango, deser z tapioki czy jaglana szarlotka.
 
Tuż nad brzegiem Wisły, z dobrą muzyką, napoje będzie nam serwował Cud nad Wisłą! Zabierzcie znajomych i spędźcie z nami majówkę!

 

Wstęp Wolny!

 

 

KTO BĘDZIE? CZYTAJ DALEJ! >>>

 

loading...