Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Naleśniki orkiszowe z sosem truskawkowym i serem

Naleśniki orkiszowe z sosem truskawkowym i serem

Łosoś pieczony z pomidorkami cherry

Łosoś pieczony z pomidorkami cherry

Dressing miodowy do sałatki

Dressing miodowy do sałatki

Placuszki z ryby po tajsku

Placuszki z ryby po tajsku

Warzywa duszone w sosie z orzeszków ziemnych

Warzywa duszone w sosie z orzeszków ziemnych

Chrupiące gofry z masłem orzechowym

Chrupiące gofry z masłem orzechowym

Jabłka pieczone z kozim serem i orzechami

Jabłka pieczone z kozim serem i orzechami

Jogurtowy koktajl z ogórkiem i miętą

Jogurtowy koktajl z ogórkiem i miętą

Zupa ogórkowa z bazylią

Zupa ogórkowa z bazylią

10 pomysłów na ROŚLINY W KUCHNI

10 pomysłów na ROŚLINY W KUCHNI

Kremowa zupa z jarmużem i fetą

Kremowa zupa z jarmużem i fetą

Rosół z pulpetami z mięsa mielonego

Rosół z pulpetami z mięsa mielonego

Szarlotka z masą budyniową

Szarlotka z masą budyniową

Soczysta zapiekanka serowa z ziemniakami, kurkami i pomidorkami

Soczysta zapiekanka serowa z ziemniakami, kurkami i pomidorkami

Zapiekanka z puree ziemniaczanym, mięsem mielonym i marchewką

Zapiekanka z puree ziemniaczanym, mięsem mielonym i marchewką

Carpaccio z łososia

Carpaccio z łososia

WEGE FESTIWAL już w najbliższą sobotę!

Mamy dla Was świetną propozycję na majówkę – otwarcie sezonu na świeżym powietrzu. Już w sobotę 02 maja o godzinie 11:00 rusza WEGE FESTIWAL! Spotkamy najlepszych wegetariańskich kucharzy z ulubionych warszawskich wege miejsc. Będzie się działo! 

 

11096475_1563822390566778_495079515062123220_o

 

 

KIEDY

sobota, 02/05, w godzinach 11:00-17:00

 

GDZIE

Cud nad Wisłą

Bulwar Flotylli Wiślanej, 00-439 Warszawa

 

Zjemy włoską wegańska pizzę, amerykańskie wegańskie burgery z grilla, hiszpańską paellę oraz jamajskie pierożki.

Klasycznie dla kuchni wegetariańskiej będziemy wybierać w hummusach smakowych – z awokado czy z granatem, kanapkach z falafelem, orientalnych sałatkach.

 
Dla fanów zup polska pomidorowa oraz indyjski dhal, a na deser wegańskie lody, gofry z kokosową bitą śmietaną oraz roślinne ciasta – między innymi tofurnik z mango, deser z tapioki czy jaglana szarlotka.
 
Tuż nad brzegiem Wisły, z dobrą muzyką, napoje będzie nam serwował Cud nad Wisłą! Zabierzcie znajomych i spędźcie z nami majówkę!

 

Wstęp Wolny!

 

 

KTO BĘDZIE? CZYTAJ DALEJ! >>>

 

loading...