Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

ZUPA RYBNA Z GROSZKIEM I POMIDORAMI

ZUPA RYBNA Z GROSZKIEM I POMIDORAMI

Sałatka z mozzarellą w słoiku- CAPRESE

Sałatka z mozzarellą w słoiku- CAPRESE

Koktajl z bananami i karobem

Koktajl z bananami i karobem

Domowe chipsy czosnkowe

Domowe chipsy czosnkowe

Ciasto cytrynowe na śmietanie

Ciasto cytrynowe na śmietanie

Zupa serowo- szpinakowa

Zupa serowo- szpinakowa

Kremowa zupa ze szczypiorku

Kremowa zupa ze szczypiorku

Owsianka z pysznymi dodatkami – idealna na śniadanie!

Owsianka z pysznymi dodatkami – idealna na śniadanie!

Pudding czekoladowy – deser na Dzień Babci i Dziadka

Pudding czekoladowy – deser na Dzień Babci i Dziadka

Chrupiące krewetki

Chrupiące krewetki

Prosty chleb z amarantusem

Prosty chleb z amarantusem

Zupa z soczewicy i kalafiora

Zupa z soczewicy i kalafiora

Zielone smoothie z herbatą matcha

Zielone smoothie z herbatą matcha

Blok kawowy według Siostry Anastazji

Blok kawowy według Siostry Anastazji

4 pomysły na rozgrzewające napoje z różnych stron świata

4 pomysły na rozgrzewające napoje z różnych stron świata

Tradycyjne spaghetti bolognese – włoska receptura!

Tradycyjne spaghetti bolognese – włoska receptura!

WEGE FESTIWAL już w najbliższą sobotę!

Mamy dla Was świetną propozycję na majówkę – otwarcie sezonu na świeżym powietrzu. Już w sobotę 02 maja o godzinie 11:00 rusza WEGE FESTIWAL! Spotkamy najlepszych wegetariańskich kucharzy z ulubionych warszawskich wege miejsc. Będzie się działo! 

 

11096475_1563822390566778_495079515062123220_o

 

 

KIEDY

sobota, 02/05, w godzinach 11:00-17:00

 

GDZIE

Cud nad Wisłą

Bulwar Flotylli Wiślanej, 00-439 Warszawa

 

Zjemy włoską wegańska pizzę, amerykańskie wegańskie burgery z grilla, hiszpańską paellę oraz jamajskie pierożki.

Klasycznie dla kuchni wegetariańskiej będziemy wybierać w hummusach smakowych – z awokado czy z granatem, kanapkach z falafelem, orientalnych sałatkach.

 
Dla fanów zup polska pomidorowa oraz indyjski dhal, a na deser wegańskie lody, gofry z kokosową bitą śmietaną oraz roślinne ciasta – między innymi tofurnik z mango, deser z tapioki czy jaglana szarlotka.
 
Tuż nad brzegiem Wisły, z dobrą muzyką, napoje będzie nam serwował Cud nad Wisłą! Zabierzcie znajomych i spędźcie z nami majówkę!

 

Wstęp Wolny!

 

 

KTO BĘDZIE? CZYTAJ DALEJ! >>>

 

loading...