Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

10 pomysłów na DIETETYCZNY posiłek

10 pomysłów na DIETETYCZNY posiłek

Pieczone pomidorki koktajlowe – idealne jako dodatek do obiadu

Pieczone pomidorki koktajlowe – idealne jako dodatek do obiadu

Chrupiąca brushetta z pesto, kozim serem i pieczonymi pomidorkami

Chrupiąca brushetta z pesto, kozim serem i pieczonymi pomidorkami

10 przepisów na posiłek z BURAKIEM w roli głównej

10 przepisów na posiłek z BURAKIEM w roli głównej

Kremowa zupa z pieczonym burakiem i kozim serem

Kremowa zupa z pieczonym burakiem i kozim serem

Kremowa zupa z kalafiora z dodatkiem pieczonej gruszki

Kremowa zupa z kalafiora z dodatkiem pieczonej gruszki

Komosa ryżowa z jarmużem, orzeszkami piniowymi i fetą

Komosa ryżowa z jarmużem, orzeszkami piniowymi i fetą

10 produktów z największą zawartością BIAŁKA – idealne dla wegetarian!

10 produktów z największą zawartością BIAŁKA – idealne dla wegetarian!

Sałatka z cytrusowym kuskusem

Sałatka z cytrusowym kuskusem

10 imprezowych przekąsek, które zachwycą wszystkich gości

10 imprezowych przekąsek, które zachwycą wszystkich gości

8 ZDROWYCH dań z kaszą kuskus

8 ZDROWYCH dań z kaszą kuskus

Jaglane placuszki z tuńczykiem

Jaglane placuszki z tuńczykiem

8 przepisów na błyskawiczne CIASTECZKA

8 przepisów na błyskawiczne CIASTECZKA

Delikatna zupa z ciecierzycy i ziemniaka

Delikatna zupa z ciecierzycy i ziemniaka

Tortellini z pomidorkami koktajlowymi i brokułem

Tortellini z pomidorkami koktajlowymi i brokułem

7 sposobów na… CIECIORKĘ!

7 sposobów na… CIECIORKĘ!

Wykwintna kuchnia restauracji Aruana w Hotelu Narvil rekomendowana przez Slow Food Polska

Aruana, ekskluzywna restauracja w Hotelu Narvil Conference & Spa w Serocku, znajdująca się zaledwie 25 km pod Warszawą, to miejsce, które pomimo krótkiej obecności na kulinarnej mapie Polski zdobyło już uznanie branży i koneserów kuchni. Niedawno Aruana zachwyciła jury i gości podczas prestiżowej gali Wine & Food Noble Night, zdobywając pierwsze miejsca we wszystkich czterech kategoriach. Podczas uczty za absolutnie perfekcyjne uznano menu złożone z wędzonego jajka z grasicą cielęcą, policzków wieprzowych oprószonych pudrem z chałwy oraz lodów z palonego masła. Aruana jest także jedną z zaledwie sześciu restauracji w naszym kraju, która spełniła niezwykle wysokie kryteria Slow Food Polska. Stowarzyszenie propagujące ideologię slow food przyznało swoją rekomendację, doceniając powrót do naturalnych wartości i smaku oraz innowacyjne przygotowanie potraw na bazie produktów sezonowych i składników pochodzących od lokalnych dostawców, które są podstawą prowadzenia restauracji Aruana. Za wielkimi sukcesami restauracji a’la carte w hotelu Narvil stoi wschodząca gwiazda polskiej sztuki kulinarnej – szef kuchni, Witek Iwański. Umiejętności niepowtarzalnego łączenia smaków i pozornie nie pasujących do siebie składników zdobywał w nagrodzonych gwiazdkami Michelin restauracjach w Sztokholmie i Oslo oraz w uznanym Instytucie Paula Bocuse’a w Lyonie. 

loading...