Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

10 powodów, dla których warto jeść PIETRUSZKĘ

10 powodów, dla których warto jeść PIETRUSZKĘ

TOP 5 najlepszych książek kucharskich – idealne na prezent!

TOP 5 najlepszych książek kucharskich – idealne na prezent!

Sernik wiedeński – najlepszy przepis!

Sernik wiedeński – najlepszy przepis!

Ciasto kajmakowo-orzechowe typu SNICKERS – bez pieczenia!

Ciasto kajmakowo-orzechowe typu SNICKERS – bez pieczenia!

Mocno rozgrzewająca herbata lipowa z malinami

Mocno rozgrzewająca herbata lipowa z malinami

Pełnowartościowa zapiekanka ziemniaczana z serem i pieczarkami

Pełnowartościowa zapiekanka ziemniaczana z serem i pieczarkami

Pieczone gruszki z żurawiną, miodem i orzechami

Pieczone gruszki z żurawiną, miodem i orzechami

Wilgotne ciasto z pomarańczami

Wilgotne ciasto z pomarańczami

Gorąca czekolada z mlekiem ryżowym

Gorąca czekolada z mlekiem ryżowym

TOP 10 przpepisów na szybkie desery

TOP 10 przpepisów na szybkie desery

Kurki smażone na maśle

Kurki smażone na maśle

10 pomysłów na ZIEMNIAKI

10 pomysłów na ZIEMNIAKI

Frytki z batatów w ziołowej otoczce

Frytki z batatów w ziołowej otoczce

Pieczony filet z dorsza w ziołowej otoczce

Pieczony filet z dorsza w ziołowej otoczce

Naleśniki ze szpinakiem, fetą i pomidorami

Naleśniki ze szpinakiem, fetą i pomidorami

Najlepszy przepis na CIASTO NALEŚNIKOWE

Najlepszy przepis na CIASTO NALEŚNIKOWE

Wykwintne risotto z prawdziwkami

Nie potrzebujesz wielu składników, by wyczarować prawdziwie wykwintne i smakowite danie. To risotto cię zaskoczy.

składniki:

  • 1 szklanka ryżu do risotto
  • ok. 800 ml bulionu
  • 1 szklanka posiekanych w paseczki świeżych podgrzybków
  • ½ szklanki białego wytrawnego wina
  • 2 łyżki masła
  • 4 łyżki tartego parmezanu
  • 1 cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • sól pieprz

przyrządzanie:

Sprawdź przepis na następnej stronie!

loading...