Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Chłodnik arbuzowy z fetą

Chłodnik arbuzowy z fetą

TANI OBIAD w 10 minut

TANI OBIAD w 10 minut

Kremowa zupa z jarmużem i mozzarellą

Kremowa zupa z jarmużem i mozzarellą

Lody wodne arbuzowo-malinowe

Lody wodne arbuzowo-malinowe

Mini ciasteczka z twarogiem na SŁONO lub na SŁODKO

Mini ciasteczka z twarogiem na SŁONO lub na SŁODKO

Kanapeczki z serkiem i malinami

Kanapeczki z serkiem i malinami

Masło czosnkowe na grilla

Masło czosnkowe na grilla

Wykwintna tarta serowa

Wykwintna tarta serowa

Tarta z brokułem i serem pleśniowym

Tarta z brokułem i serem pleśniowym

Sałatka z jarmużem, ciecierzycą i kozim serem

Sałatka z jarmużem, ciecierzycą i kozim serem

Kasza pęczak z warzywami z patelni

Kasza pęczak z warzywami z patelni

Pierś z kaczki w sosie z owocami leśnymi

Pierś z kaczki w sosie z owocami leśnymi

5 najlepszych chłodników na LATO

5 najlepszych chłodników na LATO

Kawa mrożona z mlekiem skondensowanym

Kawa mrożona z mlekiem skondensowanym

Truskawkowe smoothie z awokado i nasionami

Truskawkowe smoothie z awokado i nasionami

Domowa granola w 25 minut

Domowa granola w 25 minut

Wytrawne kruche babeczki – po MEKSYKAŃSKU!

Kto powiedział, że tartaletki mogą być jedynie na słodko? Oto ich wytrawna wersja, która urzeka smakiem i aromatem. Idealna przekąska na każdą imprezę!

mexican-1935154_960_720

składniki:

  • 12 spodów babeczek z kruchego ciasta
  • puszka tuńczyka w oleju
  • ½ puszki kukurydzy
  • ½ puszki czerwonej fasoli czerwonej
  • awokado
  • pomidor
  • 1 cienki por
  • łyżka siekanej natki pietruszki
  • 2 łyżki pikantnego ketchupu
  • ½ łyżeczki meksykańskiej mieszanki przypraw
  •  pieprz

przyrządzanie:

Sprawdź przepis na następnej stronie!

loading...