Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Carpaccio z buraków z kozim serem

Carpaccio z buraków z kozim serem

Milkshake z bananem

Milkshake z bananem

TORT AJERKONIAKOWY

TORT AJERKONIAKOWY

Koktajl kawowy

Koktajl kawowy

Farfalle z boczkiem i serem pleśniowym

Farfalle z boczkiem i serem pleśniowym

Bądź świadomą mamą! Jedząc zdrowo dbasz o zdrowie swoje i swojego dziecka

Bądź świadomą mamą! Jedząc zdrowo dbasz o zdrowie swoje i swojego dziecka

Ekspresowa sałatka z serem feta, jajkiem, oliwkami

Ekspresowa sałatka z serem feta, jajkiem, oliwkami

Ciasto bananowe z orzechami

Ciasto bananowe z orzechami

Zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami i mieszanką serów

Zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami i mieszanką serów

Koktajl z mlekiem kokosowym, płatkami ryżowymi i awokado

Koktajl z mlekiem kokosowym, płatkami ryżowymi i awokado

Placuszki serowe

Placuszki serowe

Ciasto AMARETTO

Ciasto AMARETTO

Domowe żelki pomarańczowo- marchewkowe

Domowe żelki pomarańczowo- marchewkowe

WIOSENNA SAŁATKA Z JAJKIEM

WIOSENNA SAŁATKA Z JAJKIEM

Zupa krem marchewkowo- pomarańczowy

Zupa krem marchewkowo- pomarańczowy

Banalnie proste TIRAMISU

Banalnie proste TIRAMISU

Wytrawne kruche babeczki – po MEKSYKAŃSKU!

Kto powiedział, że tartaletki mogą być jedynie na słodko? Oto ich wytrawna wersja, która urzeka smakiem i aromatem. Idealna przekąska na każdą imprezę!

mexican-1935154_960_720

składniki:

  • 12 spodów babeczek z kruchego ciasta
  • puszka tuńczyka w oleju
  • ½ puszki kukurydzy
  • ½ puszki czerwonej fasoli czerwonej
  • awokado
  • pomidor
  • 1 cienki por
  • łyżka siekanej natki pietruszki
  • 2 łyżki pikantnego ketchupu
  • ½ łyżeczki meksykańskiej mieszanki przypraw
  •  pieprz

przyrządzanie:

Sprawdź przepis na następnej stronie!

loading...