Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

20 POMYSŁÓW na oryginalne kanapki, które cieszą oko

20 POMYSŁÓW na oryginalne kanapki, które cieszą oko

15 NIESAMOWITYCH pomysłów na ozdabianie babeczek, cupcakes, muffinek

15 NIESAMOWITYCH pomysłów na ozdabianie babeczek, cupcakes, muffinek

Mus z mrożonych malin

Mus z mrożonych malin

Tatar z awokado i krewetek

Tatar z awokado i krewetek

TORT CHAŁWOWO-ORZECHOWY

TORT CHAŁWOWO-ORZECHOWY

Orzechowe ciasteczka rodem z Grecji

Orzechowe ciasteczka rodem z Grecji

Jabłka pieczone z orzechami i kaszą jaglaną

Jabłka pieczone z orzechami i kaszą jaglaną

Burger rybny

Burger rybny

Grzaniec porzeczkowy

Grzaniec porzeczkowy

Najlepsze domowe faworki na TŁUSTY CZWARTEK!

Najlepsze domowe faworki na TŁUSTY CZWARTEK!

Ryba w panierce

Ryba w panierce

Ciasteczka kawowe z ciecierzycy

Ciasteczka kawowe z ciecierzycy

Babeczki z płatków owsianych i banana

Babeczki z płatków owsianych i banana

Chrupiące chipsy z batatów

Chrupiące chipsy z batatów

Żółty koktajl owocowy z kurkumą i imbirem

Żółty koktajl owocowy z kurkumą i imbirem

Marchewki w miodzie z przepisu GORDONA RAMSAYA

Marchewki w miodzie z przepisu GORDONA RAMSAYA

Wytrawne kruche babeczki – po MEKSYKAŃSKU!

Kto powiedział, że tartaletki mogą być jedynie na słodko? Oto ich wytrawna wersja, która urzeka smakiem i aromatem. Idealna przekąska na każdą imprezę!

mexican-1935154_960_720

składniki:

  • 12 spodów babeczek z kruchego ciasta
  • puszka tuńczyka w oleju
  • ½ puszki kukurydzy
  • ½ puszki czerwonej fasoli czerwonej
  • awokado
  • pomidor
  • 1 cienki por
  • łyżka siekanej natki pietruszki
  • 2 łyżki pikantnego ketchupu
  • ½ łyżeczki meksykańskiej mieszanki przypraw
  •  pieprz

przyrządzanie:

Sprawdź przepis na następnej stronie!

loading...