Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

ZUPA RYBNA Z GROSZKIEM I POMIDORAMI

ZUPA RYBNA Z GROSZKIEM I POMIDORAMI

Sałatka z mozzarellą w słoiku- CAPRESE

Sałatka z mozzarellą w słoiku- CAPRESE

Koktajl z bananami i karobem

Koktajl z bananami i karobem

Domowe chipsy czosnkowe

Domowe chipsy czosnkowe

Ciasto cytrynowe na śmietanie

Ciasto cytrynowe na śmietanie

Zupa serowo- szpinakowa

Zupa serowo- szpinakowa

Kremowa zupa ze szczypiorku

Kremowa zupa ze szczypiorku

Owsianka z pysznymi dodatkami – idealna na śniadanie!

Owsianka z pysznymi dodatkami – idealna na śniadanie!

Pudding czekoladowy – deser na Dzień Babci i Dziadka

Pudding czekoladowy – deser na Dzień Babci i Dziadka

Chrupiące krewetki

Chrupiące krewetki

Prosty chleb z amarantusem

Prosty chleb z amarantusem

Zupa z soczewicy i kalafiora

Zupa z soczewicy i kalafiora

Zielone smoothie z herbatą matcha

Zielone smoothie z herbatą matcha

Blok kawowy według Siostry Anastazji

Blok kawowy według Siostry Anastazji

4 pomysły na rozgrzewające napoje z różnych stron świata

4 pomysły na rozgrzewające napoje z różnych stron świata

Tradycyjne spaghetti bolognese – włoska receptura!

Tradycyjne spaghetti bolognese – włoska receptura!

Zdrowa & sycąca KANAPKA Z TUŃCZYKIEM

Warto postawić na solidne śniadanie! Energii do działania z pewnością doda ci tuńczyk, który bogaty jest w ważne wartości odżywcze. Połącz go z warzywami i wsadź wszystko między dwie kromki chleba, a otrzymasz przekąskę idealną. I dodającą mocy!

składniki:

  • 2 puszki tuńczyka w sosie własnym
  • 4 plasterki pomidora
  • 4 ogórki kiszone
  • 4 listki sałaty
  • 2-4 kromki pieczywa tostowego
  • do smaku sól i pieprz
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • 1 łyżeczka papryki mielonej
  • 1/3 kubka selera naciowego
  • 3 łyżki majonezu
  • kilka kropel maggi

przyrządzanie:

Sprawdź przepis na następnej stronie!

loading...