Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

10 pomysłów na zmianę waszej kuchni!

10 pomysłów na zmianę waszej kuchni!

Gulasz wołowy z marchewką

Gulasz wołowy z marchewką

Mus czekoladowy z banana i awokado

Mus czekoladowy z banana i awokado

Banany nadziewane czekoladą – idealne na grilla

Banany nadziewane czekoladą – idealne na grilla

Lody wodne o smaku malinowym

Lody wodne o smaku malinowym

Naleśniki z bananami i syropem klonowym

Naleśniki z bananami i syropem klonowym

Wegańskie burgery z buraków

Wegańskie burgery z buraków

Koktajl z kefirem i owocami

Koktajl z kefirem i owocami

Jak ugotować FASOLKĘ SZPARAGOWĄ?

Jak ugotować FASOLKĘ SZPARAGOWĄ?

Jajka zapiekane w formie na muffiny

Jajka zapiekane w formie na muffiny

Młode ziemniaki z kminem rzymskim

Młode ziemniaki z kminem rzymskim

Bananowy shake z kawą i wiórkami kokosowymi

Bananowy shake z kawą i wiórkami kokosowymi

Pancakes z malinami

Pancakes z malinami

Lody z mrożonych bananów

Lody z mrożonych bananów

35 NIESAMOWITYCH sztuczek w kuchni

35 NIESAMOWITYCH sztuczek w kuchni

Jak można wykorzystać ŻURAWINĘ w kuchni? – 8 inspiracji

Jak można wykorzystać ŻURAWINĘ w kuchni? – 8 inspiracji

Zdrowa & sycąca KANAPKA Z TUŃCZYKIEM

Warto postawić na solidne śniadanie! Energii do działania z pewnością doda ci tuńczyk, który bogaty jest w ważne wartości odżywcze. Połącz go z warzywami i wsadź wszystko między dwie kromki chleba, a otrzymasz przekąskę idealną. I dodającą mocy!

składniki:

  • 2 puszki tuńczyka w sosie własnym
  • 4 plasterki pomidora
  • 4 ogórki kiszone
  • 4 listki sałaty
  • 2-4 kromki pieczywa tostowego
  • do smaku sól i pieprz
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • 1 łyżeczka papryki mielonej
  • 1/3 kubka selera naciowego
  • 3 łyżki majonezu
  • kilka kropel maggi

przyrządzanie:

Sprawdź przepis na następnej stronie!

loading...