Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Staropolskie zrazy wieprzowe

Staropolskie zrazy wieprzowe

Ryż smażony z jajkiem i kurczakiem

Ryż smażony z jajkiem i kurczakiem

Kruche ciasteczka z mielonymi migdałami

Kruche ciasteczka z mielonymi migdałami

Faszerowana papryka z oliwkami

Faszerowana papryka z oliwkami

Domowa prażona cebulka

Domowa prażona cebulka

Pieczona pierś z indyka

Pieczona pierś z indyka

Domowy sok pomidorowy

Domowy sok pomidorowy

WARSZAWSKI SMAK “SŁODKI” vol.2 już w tę sobotę!

WARSZAWSKI SMAK “SŁODKI” vol.2 już w tę sobotę!

Muffiny jabłkowo-cynamonowe

Muffiny jabłkowo-cynamonowe

Sałatka z boczkiem i jajkiem

Sałatka z boczkiem i jajkiem

Naleśniki z mięsem mielonym na ostro

Naleśniki z mięsem mielonym na ostro

Śniadaniowa kasza manna z orzechami

Śniadaniowa kasza manna z orzechami

7 powodów, dla których powinniśmy jest MARCHEWKĘ codziennie!

7 powodów, dla których powinniśmy jest MARCHEWKĘ codziennie!

Szybki makaron z warzywami i szynką

Szybki makaron z warzywami i szynką

PYSZNY koktajl bananowo-midgałowo-kakaowy z dodatkiem masła orzechowego!

PYSZNY koktajl bananowo-midgałowo-kakaowy z dodatkiem masła orzechowego!

Zobacz czy wygrałeś książkę z przepisami Julie Schwob ,,Tajskie smaki”!

Zobacz czy wygrałeś książkę z przepisami Julie Schwob ,,Tajskie smaki”!

Zupa koperkowa

  • pęczek koperku,
  • masło,
  • 1/2 l rosołu z koncentratu,
  • 100g śmietany,
  • wegeta,
  • 4 łyżki makaronu nitki.

Rosół przyrządzić z koncentratu wg przepisu na opakowaniu. Koperek posiekać, 3/4 podsmażyć w łyżeczce masła, dodać do zupy. Śmietanę rozprowadzić kilkoma łyżkami gorącej zupy, wlać do garnka. Zupę przyprawić wegetą, posypać pozostałym koperkiem. Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, włożyć do zupy.

Podobne artykuły

Zostaw komentarz.

*