Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Papryka faszerowana kaszą jaglaną

Papryka faszerowana kaszą jaglaną

Śródziemnomorska sałatka z ośmiornicą

Śródziemnomorska sałatka z ośmiornicą

Lekka sałatka z jarmużu

Lekka sałatka z jarmużu

Śniadaniowe smoothie z kiełkami pszenicy

Śniadaniowe smoothie z kiełkami pszenicy

Wiosenny koktajl oczyszczający

Wiosenny koktajl oczyszczający

7 faktów o JAJKACH – co warto wiedzieć przed Wielkanocą

7 faktów o JAJKACH – co warto wiedzieć przed Wielkanocą

Wielkanocna sałatka z rukolą i rzodkiewką

Wielkanocna sałatka z rukolą i rzodkiewką

Babeczki jogurtowo-cytrynowe

Babeczki jogurtowo-cytrynowe

Pstrąg z kaparami, pietruszką i rozmarynem

Pstrąg z kaparami, pietruszką i rozmarynem

Przepis na prawdziwy domowy makaron

Przepis na prawdziwy domowy makaron

Sałatka z jajkiem i bekonem

Sałatka z jajkiem i bekonem

Miętowa panna cotta

Miętowa panna cotta

Schab pieczony w mleku

Schab pieczony w mleku

Mini paszteciki z mięsem

Mini paszteciki z mięsem

Francuskie quiche z mozzarellą i pomidorami

Francuskie quiche z mozzarellą i pomidorami

Pyszne śniadanie: kasza jaglana z bananem

Pyszne śniadanie: kasza jaglana z bananem

Zupa koperkowa

  • pęczek koperku,
  • masło,
  • 1/2 l rosołu z koncentratu,
  • 100g śmietany,
  • wegeta,
  • 4 łyżki makaronu nitki.

Rosół przyrządzić z koncentratu wg przepisu na opakowaniu. Koperek posiekać, 3/4 podsmażyć w łyżeczce masła, dodać do zupy. Śmietanę rozprowadzić kilkoma łyżkami gorącej zupy, wlać do garnka. Zupę przyprawić wegetą, posypać pozostałym koperkiem. Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, włożyć do zupy.

Podobne artykuły

Zostaw komentarz.

*