Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Ziemniaczana zapiekanka z łososiem

Ziemniaczana zapiekanka z łososiem

4 egzotyczne warzywa, które koniecznie powinniście spróbować!

4 egzotyczne warzywa, które koniecznie powinniście spróbować!

Pyszne tartaletki z porzeczkami!

Pyszne tartaletki z porzeczkami!

Sałatka na ciepło z jarmużem

Sałatka na ciepło z jarmużem

Lemon curd. Krem cytrynowy

Lemon curd. Krem cytrynowy

Ekstrakt z wanilii

Ekstrakt z wanilii

Domowy tort migdałowy

Domowy tort migdałowy

Kurczak panierowany w pumperniklu

Kurczak panierowany w pumperniklu

3 powody, dla których warto PIĆ WINO!

3 powody, dla których warto PIĆ WINO!

Makaron razowy

Makaron razowy

Błyskawiczna chałwa waniliowa

Błyskawiczna chałwa waniliowa

Czekowiśnia czyli dżem z niespodzianką

Czekowiśnia czyli dżem z niespodzianką

Pierogi z rabarbarem – przepis wg. Justyny Pląskowskiej

Pierogi z rabarbarem – przepis wg. Justyny Pląskowskiej

6 ciekawostek o glonach wakame. Warto je jeść?

6 ciekawostek o glonach wakame. Warto je jeść?

Zdrowy obiad: kurczak nadziewany kurkami i komosa ryżowa z ciecierzycą!

Zdrowy obiad: kurczak nadziewany kurkami i komosa ryżowa z ciecierzycą!

Pomidory faszerowane kaszą jaglaną i pieczarkami

Pomidory faszerowane kaszą jaglaną i pieczarkami

Zupa koperkowa

  • pęczek koperku,
  • masło,
  • 1/2 l rosołu z koncentratu,
  • 100g śmietany,
  • wegeta,
  • 4 łyżki makaronu nitki.

Rosół przyrządzić z koncentratu wg przepisu na opakowaniu. Koperek posiekać, 3/4 podsmażyć w łyżeczce masła, dodać do zupy. Śmietanę rozprowadzić kilkoma łyżkami gorącej zupy, wlać do garnka. Zupę przyprawić wegetą, posypać pozostałym koperkiem. Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, włożyć do zupy.

loading...

Podobne artykuły

Zostaw komentarz.

*