Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Wiosenna zupa krem z marchewki i pomidorów

Wiosenna zupa krem z marchewki i pomidorów

Pieczony leszcz w ziołach

Pieczony leszcz w ziołach

Ciabatta z oliwkami i suszonymi pomidorami

Ciabatta z oliwkami i suszonymi pomidorami

5 ciekawostek o CIECIORCE

5 ciekawostek o CIECIORCE

Nadziewane awokado – przystawka idealna!

Nadziewane awokado – przystawka idealna!

Jajka wysadzone w bułce!

Jajka wysadzone w bułce!

Pieczone ziemniaczki z cebulą i świeżymi ziołami

Pieczone ziemniaczki z cebulą i świeżymi ziołami

Kremowa zupa ziemniaczana ze szczypiorkiem

Kremowa zupa ziemniaczana ze szczypiorkiem

Dietetyczne ciasteczka gryczane

Dietetyczne ciasteczka gryczane

Zielony omlet ze szpinakiem i parmezanem

Zielony omlet ze szpinakiem i parmezanem

Sparkling Virgin Cosmo – bezalkoholowy drink dla każdego

Sparkling Virgin Cosmo – bezalkoholowy drink dla każdego

Zupa z awokado na zimno

Zupa z awokado na zimno

Pieczone nadziewane pomidory z pesto

Pieczone nadziewane pomidory z pesto

Ginger Fizz Cocktail – imbirowe szaleństwo

Ginger Fizz Cocktail – imbirowe szaleństwo

Słodkie placuszki z cynamonem

Słodkie placuszki z cynamonem

Słodko-słone tartinki z truskawkami

Słodko-słone tartinki z truskawkami

Zupa koperkowa

  • pęczek koperku,
  • masło,
  • 1/2 l rosołu z koncentratu,
  • 100g śmietany,
  • wegeta,
  • 4 łyżki makaronu nitki.

Rosół przyrządzić z koncentratu wg przepisu na opakowaniu. Koperek posiekać, 3/4 podsmażyć w łyżeczce masła, dodać do zupy. Śmietanę rozprowadzić kilkoma łyżkami gorącej zupy, wlać do garnka. Zupę przyprawić wegetą, posypać pozostałym koperkiem. Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, włożyć do zupy.

Podobne artykuły

Zostaw komentarz.

*