Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Znasz przepis, który jest PalceLizać? – Pochwal się nim i wygrywaj nagrody!

Znasz przepis, który jest PalceLizać? – Pochwal się nim i wygrywaj nagrody!

Gorąca czekolada z likierem

Gorąca czekolada z likierem

Zdrowa i lekka GRANOLA!

Zdrowa i lekka GRANOLA!

Pasztet z soczewicy

Pasztet z soczewicy

Domowa pomidorówka

Domowa pomidorówka

Grzane wino z pomarańczą i goździkami

Grzane wino z pomarańczą i goździkami

Pieczone skrzydełka z bazylią i parmezanem

Pieczone skrzydełka z bazylią i parmezanem

Muffinki cytrynowe

Muffinki cytrynowe

Mięsne kuleczki (Köttbullar)

Mięsne kuleczki (Köttbullar)

Świąteczne pierogi z makiem i bakaliami

Świąteczne pierogi z makiem i bakaliami

Świąteczne kruche babeczki

Świąteczne kruche babeczki

Muffiny w pół godziny!

Muffiny w pół godziny!

Domowe ptysie

Domowe ptysie

Kruche gwiazdki z makiem

Kruche gwiazdki z makiem

Sery i zioła: jakie pasują do siebie najlepiej?

Sery i zioła: jakie pasują do siebie najlepiej?

Tradycyjny makowiec zawijany

Tradycyjny makowiec zawijany

Babka piaskowa

Babka piaskowa

Zupa koperkowa

  • pęczek koperku,
  • masło,
  • 1/2 l rosołu z koncentratu,
  • 100g śmietany,
  • wegeta,
  • 4 łyżki makaronu nitki.

Rosół przyrządzić z koncentratu wg przepisu na opakowaniu. Koperek posiekać, 3/4 podsmażyć w łyżeczce masła, dodać do zupy. Śmietanę rozprowadzić kilkoma łyżkami gorącej zupy, wlać do garnka. Zupę przyprawić wegetą, posypać pozostałym koperkiem. Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, włożyć do zupy.

» Sprawdź jak uniknąć pułapek fast food'u!

loading...

Podobne artykuły

Zostaw komentarz.

*