Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

PIEROGI Z RABARBAREM

PIEROGI Z RABARBAREM

Kokosowy sernik z polewą malinową

Kokosowy sernik z polewą malinową

Tradycyjny strudel z jabłkami

Tradycyjny strudel z jabłkami

SERNIK KOKOSOWY Z JAGODAMI

SERNIK KOKOSOWY Z JAGODAMI

Sałatkowa bomba witaminowa

Sałatkowa bomba witaminowa

12 wspaniałych pomysłów na OWOCE

12 wspaniałych pomysłów na OWOCE

Grzanki z serem i szparagami

Grzanki z serem i szparagami

Hiszpańskie danie jednogarnkowe: kaldereta z wołowiny

Hiszpańskie danie jednogarnkowe: kaldereta z wołowiny

DORSZ Z GRILLA

DORSZ Z GRILLA

Prosta sałatka z BOBEM I KALAREPĄ

Prosta sałatka z BOBEM I KALAREPĄ

12 pomysłów na porządek w lodówce

12 pomysłów na porządek w lodówce

Zapiekany dorsz z serem

Zapiekany dorsz z serem

Skrzydełka z kurczaka z sosem czosnkowym

Skrzydełka z kurczaka z sosem czosnkowym

Lekkie bezy z musem owocowym

Lekkie bezy z musem owocowym

Pasta pieczarkowa z kolorową papryką

Pasta pieczarkowa z kolorową papryką

KALAFIOR Z BUŁKĄ TARTĄ – klasyczny przepis

KALAFIOR Z BUŁKĄ TARTĄ – klasyczny przepis

Zupa koperkowa

  • pęczek koperku,
  • masło,
  • 1/2 l rosołu z koncentratu,
  • 100g śmietany,
  • wegeta,
  • 4 łyżki makaronu nitki.

Rosół przyrządzić z koncentratu wg przepisu na opakowaniu. Koperek posiekać, 3/4 podsmażyć w łyżeczce masła, dodać do zupy. Śmietanę rozprowadzić kilkoma łyżkami gorącej zupy, wlać do garnka. Zupę przyprawić wegetą, posypać pozostałym koperkiem. Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, włożyć do zupy.

loading...

Zostaw komentarz.

*