Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej. ok

Polecamy

Cała prawda o czosnku – 12 FAKTÓW

Cała prawda o czosnku – 12 FAKTÓW

20 pomysłów na ŚNIADANIE inne niż zwykle

20 pomysłów na ŚNIADANIE inne niż zwykle

Mleczny koktajl z marchewką

Mleczny koktajl z marchewką

Domowy sos pomidorowy 🍅

Domowy sos pomidorowy 🍅

WEGE kotlety z cukinii

WEGE kotlety z cukinii

Najbanalniejszy drink z Coca-Colą

Najbanalniejszy drink z Coca-Colą

Placki ziemniaczane z kurkumą

Placki ziemniaczane z kurkumą

Szaszłyki z rybą i warzywami

Szaszłyki z rybą i warzywami

Koktajl dla odważnych – z jogurtem, czosnkiem i ziołami

Koktajl dla odważnych – z jogurtem, czosnkiem i ziołami

+10 pomysłów na posiłek z wykorzystaniem MARCHEWKI

+10 pomysłów na posiłek z wykorzystaniem MARCHEWKI

Oto DESERY, które pokochają dzieci!

Oto DESERY, które pokochają dzieci!

Spaghetti carbonara (przepis bez śmietany)

Spaghetti carbonara (przepis bez śmietany)

Makaron z sosem awokado i sporą dawką czosnku

Makaron z sosem awokado i sporą dawką czosnku

Kremowy sos z kiszonych ogórków z dodatkiem rosołu

Kremowy sos z kiszonych ogórków z dodatkiem rosołu

Gorący napój z cydrem i whiskey

Gorący napój z cydrem i whiskey

Pieczony łosoś z orzechami piniowymi

Pieczony łosoś z orzechami piniowymi

Zupa koperkowa

  • pęczek koperku,
  • masło,
  • 1/2 l rosołu z koncentratu,
  • 100g śmietany,
  • wegeta,
  • 4 łyżki makaronu nitki.

Rosół przyrządzić z koncentratu wg przepisu na opakowaniu. Koperek posiekać, 3/4 podsmażyć w łyżeczce masła, dodać do zupy. Śmietanę rozprowadzić kilkoma łyżkami gorącej zupy, wlać do garnka. Zupę przyprawić wegetą, posypać pozostałym koperkiem. Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, włożyć do zupy.

loading...