Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

TOP 5 przepisów na rozgrzewającą herbatę

TOP 5 przepisów na rozgrzewającą herbatę

Orzechowy deser z mlekiem skondensowanym

Orzechowy deser z mlekiem skondensowanym

Makaroniki cytrynowe

Makaroniki cytrynowe

Zapiekanka z ziemniakami, pieczarkami i kurczakiem

Zapiekanka z ziemniakami, pieczarkami i kurczakiem

Naleśniki z pieczarkami, serem i sosem czosnkowym

Naleśniki z pieczarkami, serem i sosem czosnkowym

Smoothie z melonem i imbirem

Smoothie z melonem i imbirem

10 pięknych kuchni w bieli

10 pięknych kuchni w bieli

Brushetta z cukinią

Brushetta z cukinią

Sałatka z falaflem

Sałatka z falaflem

Żytnie kokosanki

Żytnie kokosanki

TOP 5 przepisów na bezmięsne KOTLETY

TOP 5 przepisów na bezmięsne KOTLETY

Puszysty suflet o smaku pmarańczowym

Puszysty suflet o smaku pmarańczowym

Jogurt o smaku kawy – doskonały deser pobudzający!

Jogurt o smaku kawy – doskonały deser pobudzający!

Pieczone kotleciki z czerwonej soczewicy

Pieczone kotleciki z czerwonej soczewicy

RADY EKSPERTA: Jak jeść i obrać figę?

RADY EKSPERTA: Jak jeść i obrać figę?

Kruche ciasteczka z prażonymi pistacjami

Kruche ciasteczka z prażonymi pistacjami

Zupa krem z batatów z migdałami – przepis ANNY LEWANDOWSKIEJ

Oto przepis na pyszną i aksamitną zupę z batatów prosto od Anny Lewandowskiej!

 

składniki:

  • 400 g batatów
  • kawałek selera (jak do rosołu)
  • 1 cebula
  • 1 łyżka oleju kokosowego
  • 1 łyżka tartego imbiru
  • 1 ząbek czosnku
  • sól morska
  • pieprz czarny
  • pieprz cayenne
  • kurkuma
  • 500 ml bulionu z rosołu, możesz użyć bulionu z warzyw, bądź samej wody (jednak zupa będzie mniej esencjonalna)
  • kilka kropel soku z pomarańczy

przyrządzanie:

Przepis na kolejnej stronie

 

ZOBACZ TEŻ: Jajka sadzone w piekarniku

 

loading...