Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

BOTWINKA- najważniejsze informacje

BOTWINKA- najważniejsze informacje

MROŻONA HERBATA- 7 najlepszych przepisów

MROŻONA HERBATA- 7 najlepszych przepisów

Wegetariański pasztet z kaszy jaglanej, gryczanej i soczewicy

Wegetariański pasztet z kaszy jaglanej, gryczanej i soczewicy

Sałatka z batatem, fetą, rzodkiewką, pomidorami

Sałatka z batatem, fetą, rzodkiewką, pomidorami

Omlet biszkoptowy z bitą śmietaną

Omlet biszkoptowy z bitą śmietaną

Pietruszkowo- ogórkowy chłodnik z grzankami

Pietruszkowo- ogórkowy chłodnik z grzankami

Kalarepa- 3 ciekawostki, o których nie wiedziałeś!

Kalarepa- 3 ciekawostki, o których nie wiedziałeś!

8 przepisów z MIODEM (desery, śniadania, napoje)

8 przepisów z MIODEM (desery, śniadania, napoje)

Jakie ryby najczęściej uczulają?

Jakie ryby najczęściej uczulają?

LICZI- ciekawostki, jak jeść, jakie owoce wybierać!

LICZI- ciekawostki, jak jeść, jakie owoce wybierać!

Sos Romesco do mięsa, kanapek

Sos Romesco do mięsa, kanapek

Serowe rogaliki- prosty przepis

Serowe rogaliki- prosty przepis

POMELO- 4 ciekawostki o tym egzotycznym owocu!

POMELO- 4 ciekawostki o tym egzotycznym owocu!

10 przepisów z CEBULĄ w roli głównej!

10 przepisów z CEBULĄ w roli głównej!

Brokuł zapiekany z sosem czosnkowym i serem żółtym

Brokuł zapiekany z sosem czosnkowym i serem żółtym

Kremowy shake z pokrzywy i banana

Kremowy shake z pokrzywy i banana

Jak ugotować kaszę gryczaną i jęczmienną na sypko? 3 proste triki

Jak ugotować kaszę, aby nie była lepka i niesmaczna? Czy dodawać sól przed czy w trakcie gotowania? Te trzy banalne wskazówki rozwieją wasze wątpliwości na zawsze. 

 

 

 

 

 

KROK PIERWSZY

Jedną szklankę kaszy dowolnej kaszy wsypuję na sito, dokładnie płuczę pod kranem, aż zacznie lecieć czysta woda. Ten krok to podstawa, a jeśli używasz kasz w woreczku to rozetnij go i przesyp kasze bezpośrednio na sitko.

 

KOLEJNA WSKAZÓWKA >>>>>>>