Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

CIASTO FRANCUSKIE- 12 pomysłów na jego wykorzystanie!

CIASTO FRANCUSKIE- 12 pomysłów na jego wykorzystanie!

MAKRELA- 3 proste przepisy z jej wykorzystaniem

MAKRELA- 3 proste przepisy z jej wykorzystaniem

Malinowa granita  z winem

Malinowa granita z winem

Ekspresowy obiad: makaron+czosnek+oliwa+papryczka chili

Ekspresowy obiad: makaron+czosnek+oliwa+papryczka chili

PODPŁOMYKI- prosty przepis

PODPŁOMYKI- prosty przepis

TOP 10: Wasze ulubione przepisy na zapiekanki (z mięsem,makaronem,tuńczykiem)

TOP 10: Wasze ulubione przepisy na zapiekanki (z mięsem,makaronem,tuńczykiem)

4 ciekawostki o warzywach!

4 ciekawostki o warzywach!

Portugalska zupa marchewkowa

Portugalska zupa marchewkowa

Tłusty Czwartek 2019- najlepsze przepisy na słodkości!

Tłusty Czwartek 2019- najlepsze przepisy na słodkości!

TOP 7: Wasze ulubione przepisy na GOFRY (na słodko, na słono)

TOP 7: Wasze ulubione przepisy na GOFRY (na słodko, na słono)

Jak przeciwdziałać zaparciom? 5 sprawdzonych rad!

Jak przeciwdziałać zaparciom? 5 sprawdzonych rad!

Zielone naleśniki (idealne dla niejadków)

Zielone naleśniki (idealne dla niejadków)

Energetyczna sałatka owocowa z dressingiem

Energetyczna sałatka owocowa z dressingiem

6 przypraw idealnych do domowego GRZAŃCA!

6 przypraw idealnych do domowego GRZAŃCA!

Staropolska zupa czekoladowa

Staropolska zupa czekoladowa

ORZESZKI ZIEMNE- 4 ciekawostki, które cię zaskoczą!

ORZESZKI ZIEMNE- 4 ciekawostki, które cię zaskoczą!

Jak uratować przypalony bigos?

Bigos to potrawa, która gotuje się długo i dlatego często przypala się od spodu. Co zrobić, aby uratować mocno przypalony bigos? Oto prosta wskazówka!

 

 

 

  • Kiedy przytrafi ci się taka sytuacja, jak najszybciej przełóż potrawę do innego garnka. Zbieraj bigos warstwowo, pozostawiając przypaloną cześć nietkniętą. 
  • Kolejna metoda polega na szybkim schłodzeniu garnka z przypaloną zawartością. Dzięki temu twoja potrawa nie przesiąknie nieprzyjemnym zapachem. Po 20 minutach przełóż bigos do nowego naczynia

 

CZYTAJ DALEJ >>>>>>>>>
loading...