Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Ciasto z jabłkiem

Ciasto z jabłkiem

Ciasteczka maślane

Ciasteczka maślane

Szarlotka z kremem

Szarlotka z kremem

Ciasto bezowe

Ciasto bezowe

Japoński truskawkowy deser z białek

Japoński truskawkowy deser z białek

Zielony deser

Zielony deser

Racuchy z jabłkami z sosem malinowym

Racuchy z jabłkami z sosem malinowym

Kruche babeczki z budyniem

Kruche babeczki z budyniem

Prosta pizza domowa

Prosta pizza domowa

Soczyste żeberka

Soczyste żeberka

Tuńczykowe kotlety

Tuńczykowe kotlety

Polędwiczki wołowe

Polędwiczki wołowe

Łosoś po grecku

Łosoś po grecku

Naleśniki z pikantnym farszem

Naleśniki z pikantnym farszem

Dip miodowo-musztardowy

Dip miodowo-musztardowy

SER HALLOUMI- 8 pysznych przepisów

SER HALLOUMI- 8 pysznych przepisów

Paella z kurczakiem, owocami morza i chorizo

Tradycyjna potrawa Hiszpanów, bardzo aromatyczna i kusząca.

składniki:

  • 5 łyżek oliwy z oliwek
  • 400 g okrągłego ryżu
  • pół łyżeczki szafranu w proszku
  • 1,5 l bulionu warzywnego
  • cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • 3 pomidory
  • 300 g filetu z piersi kurczaka
  • 1 czerwona papryka
  • sól, pieprz
  • 200 g kiełbasy chorizo
  • 200 g mrożonego groszku
  • 350 g małży
  • 200 g mrożonych krewetek
  • 2 łyżki posiekanej natki pietruszki

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>>>>>