Bardzo często dostajemy od Was pytania dotyczące bulionu z warzyw. Jak go przygotować krok po kroku? Nic prostszego.
składniki:
- woda
- 2 marchewki
- 1 cebula
- 1 korzeń pietruszki
- 3 ząbki czosnku
- 1 suszony grzybek
- sól
- pieprz
- ziele angielskie
- 1/3 pora
- kawałek kapusty
przyrządzanie:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















