Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Chłodnik truskawkowy

Chłodnik truskawkowy

6 przepisów z użyciem KURKUMY

6 przepisów z użyciem KURKUMY

Kto nie powinien jeść RABARBARU?

Kto nie powinien jeść RABARBARU?

Czy stokrotki są jadalne?

Czy stokrotki są jadalne?

Sos Aioli

Sos Aioli

CANNELLONI- 3 przepisy na włoski przysmak!

CANNELLONI- 3 przepisy na włoski przysmak!

Orzeźwiający deser z mango, pomarańczy i galaretki!

Orzeźwiający deser z mango, pomarańczy i galaretki!

Czym różnią się oliwki czarne od zielonych?

Czym różnią się oliwki czarne od zielonych?

SYROP KLONOWY – 3 ciekawostki

SYROP KLONOWY – 3 ciekawostki

Muffiny bekonowo- serowe

Muffiny bekonowo- serowe

Który łosoś jest lepszy: atlantycki czy norweski?

Który łosoś jest lepszy: atlantycki czy norweski?

10 inspiracji na przygotowanie pysznych ciasteczek

10 inspiracji na przygotowanie pysznych ciasteczek

Gruszki w zalewie cytrynowej

Gruszki w zalewie cytrynowej

HOMARY- 3 ciekawostki, zalety spożywania

HOMARY- 3 ciekawostki, zalety spożywania

Jak usunąć plamy z tłuszczu?

Jak usunąć plamy z tłuszczu?

WĄTRÓBKA- 4 proste przepisy na jej wykorzystanie

WĄTRÓBKA- 4 proste przepisy na jej wykorzystanie

Kulinaria

Kulinaria – znajdziesz tu przepisy kulinarne, ciekawostki kulinarne i wiele innych. Serwis dla wszystkich których pasją jest gotowanie z przepisów książki kucharskiej oraz kuchnia polska i światowa.

Zemsta na zimno

Zemsta na zimno

Poczuj się jak Renee Zellweger w nowym serialu oryginalnym NETFLIX – What/If i spróbuj koktajlu inspirowanego graną przez nią bohaterką. Składniki :   1 20 ml Campari 2 80 ml Prosecco (wytrawne) 3 300 ml Martini Bianco 4 100 g ...

Więcej

Kto nie powinien jeść RABARBARU?

Kto nie powinien jeść RABARBARU?

Rabarbar jest smaczny, ma wiele składników odżywczych, ale również kwas szczawiowy, który może być niekorzystny dla nerek. Sprawdź kto powinien go unikać!    Surowy rabarbar zawiera szkodliwe kwasy szczawiowe. Nadmiar tych kwasów może osłabiać kości, zęby ponieważ wiążą one wapń. ...

Więcej

Czy stokrotki są jadalne?

Czy stokrotki są jadalne?

Często przechodzisz obok nich, nawet nie zdając sobie sprawy, że mogą gościć na twoim talerzu! Czy stokrotki są jadalne? Oto najnowsze fakty!      Zawiera dużo witaminy C, beta-karotenu, białka, soli mineralnych. Ma działanie przeciwzapalne, wykrztuśne, przyśpiesza gojenie ran. Listki ...

Więcej

SYROP KLONOWY – 3 ciekawostki

SYROP KLONOWY – 3 ciekawostki

Syrop klonowy czyli zdrowy zamiennik cukru. Prezentujemy trzy ciekawostki, które przybliżą Wam nieco ten smakołyk!        Produkowany jest wyłącznie w Kanadzie i niektórych regionach Stanów Zjednoczonych. Zawiera około 33% wody i 67% cukru. Bogaty w witaminy: tiaminę, ryboflawinę, ...

Więcej