Jak wiecie jesteśmy miłośnikami wszelkiego rodzaju sałatek. Uwielbiamy testować nowe smaki, łączyć je i komponować pyszne dania. Dzisiaj skupiamy się na tuńczyku w puszce. Połączyliśmy rybę z orzechami i oliwkami. Jak wyszło? Sami przetestujcie.

składniki:
- tuńczyk w puszce
- oliwa z oliwek
- pieprz
- sól
- orzechy włoskie, a jeszcze lepiej ziemne, najlepiej niesolone
- oliwki zielone lub czarne
- suszony rozmaryn
przyrządzanie:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














