Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Kokosowa chmurka

Kokosowa chmurka

8 pomysłów na serwowanie hiszpańskich CHURROS

8 pomysłów na serwowanie hiszpańskich CHURROS

Roladki chrzanowe z szynką

Roladki chrzanowe z szynką

Dietetyczne pączki z mąki pełnoziarnistej

Dietetyczne pączki z mąki pełnoziarnistej

10 inspiracji na dekorowanie amerykańskich pączków

10 inspiracji na dekorowanie amerykańskich pączków

Roladki schabowe

Roladki schabowe

Sałatka witaminowa

Sałatka witaminowa

Placki po cygańsku

Placki po cygańsku

Pierś kurczaka z limonką

Pierś kurczaka z limonką

Szpinakowe roladki

Szpinakowe roladki

Camembert panierowany

Camembert panierowany

Tortilla drobiowa

Tortilla drobiowa

Przekąska z sezamem

Przekąska z sezamem

Sałatka nicejska

Sałatka nicejska

Deser z musli

Deser z musli

Kulki z sera mascarpone

Kulki z sera mascarpone

Bitki z jabłkiem

Ciekawa kombinacja- bitki wołowe z jabłkiem

składniki:

  • 60 dag ligawy lub polędwicy wołowej
  • 10 dag jabłek
  • 2 łyżki mąki
  • tłuszcz do smażenia
  • 1/2 szklanki ketchupu
  • 1/2 szklanki białego wina
  • 8 goździków
  • sól
  • pieprz
  • cukier
  • sok z cytryny

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>>>>>