Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Gyros na talerzu

Gyros na talerzu

Pieczone pulpety z mozzarellą

Pieczone pulpety z mozzarellą

Domowy makaron cynamonowy

Domowy makaron cynamonowy

Racuszki marchewkowe

Racuszki marchewkowe

Sałatka z curry i ananasem

Sałatka z curry i ananasem

Aromatyczne ciasto miodowe- idealne na ŚWIĘTA!

Aromatyczne ciasto miodowe- idealne na ŚWIĘTA!

7 świątecznych przepisów na dania i desery z MAKIEM

7 świątecznych przepisów na dania i desery z MAKIEM

Przekąska krewetkowa z awokado

Przekąska krewetkowa z awokado

Rolada wieprzowa z nektarynkami

Rolada wieprzowa z nektarynkami

Pasztet pieczarkowy

Pasztet pieczarkowy

Obwarzanki z serem

Obwarzanki z serem

Rogaliki z konfiturą

Rogaliki z konfiturą

Śledzie korzenne

Śledzie korzenne

Pierniki świąteczne z miodem

Pierniki świąteczne z miodem

Śledzie z rodzynkami

Śledzie z rodzynkami

Pieczone ziemniaki z bazylią

Pieczone ziemniaki z bazylią

GALETTE Z CUKINIĄ I SEREM CHEDDAR

Uważam, że to doskonała propozycja na szybką kolację, ciasto robi się błyskawicznie, a nadzienie jeszcze szybciej. Mam nadzieję, że zachęciłam Cię do przygotowania tej przepysznej przekąski, która skradła moje podniebienie.  

składniki:

  • 250 g mąki pszennej
  • 120 g zimnego masła
  • 1/2 łyżeczki soli
  • 2 łyżki zimnej wody
  • 1 średnia cukinia
  • 100 g sera cheddar
  • kilka gałązek tymianku ( 4-5 gałązek)
  • 4 łyżki masła
  • 2 łyżki płynnego miodu

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>>

uwagi:

PRZEPIS I ZDJĘCIE POCHODZĄ Z BLOGA KUKUŁECZKI. PL>>>>>>>>>