Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Bakłażany zapiekane z mozarellą

Bakłażany zapiekane z mozarellą

Piersi z kurczaka faszerowane

Piersi z kurczaka faszerowane

Bitki z jabłkiem

Bitki z jabłkiem

Domowe jagodzianki

Domowe jagodzianki

Naleśniki z kapustą i pieczarkami

Naleśniki z kapustą i pieczarkami

NALEŚNIKI- 8 najlepszych przepisów

NALEŚNIKI- 8 najlepszych przepisów

Torcik z naleśników

Torcik z naleśników

Ziemniaki zapiekane z bobem

Ziemniaki zapiekane z bobem

Sałatka z pora i selera

Sałatka z pora i selera

Zupa brokułowo- porowa z serem

Zupa brokułowo- porowa z serem

Zielone leczo

Zielone leczo

8 przepisów z wykorzystaniem BATATÓW

8 przepisów z wykorzystaniem BATATÓW

10 inspiracji na podanie KIEŁKÓW

10 inspiracji na podanie KIEŁKÓW

Sałatka z ogórkiem i kiełkami

Sałatka z ogórkiem i kiełkami

Sałatka rzymska

Sałatka rzymska

Jak perfekcyjnie ugotować każdy rodzaj makaronu? Nasze rady

Makaron można ugotować na kilka sposobów. Jednak jak zrobić to idealnie? Oto nasze rady.

 

Pasta_2006_6

JEŚLI MAKARON SKLEJA SIĘ 

Wystarczy, że do garnka z gotującym się makaronem dolejesz łyżkę oleju. Jeżeli zamierzasz podać makaron z sosem, zamiast oleju wlej pod koniec gotowania szklankę zimnej wody do garnka z makaronem, zamieszaj, a potem odcedź na sitku. Makaron nie będzie się kleił, a jednocześnie dobrze wymiesza się z sosikiem.

CZYTAJ DALEJ >>>