Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Gofry cytrynowe

Gofry cytrynowe

10 inspiracji na serwowanie nasion CHIA

10 inspiracji na serwowanie nasion CHIA

8 przepisów na dania z dodatkiem JABŁKA

8 przepisów na dania z dodatkiem JABŁKA

Zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą

Zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą

Sałatka z tuńczykiem i selerem naciowym

Sałatka z tuńczykiem i selerem naciowym

Sałatka z mango z cebulą

Sałatka z mango z cebulą

Kurczak grillowany w pomarańczach

Kurczak grillowany w pomarańczach

Pikantny kurczak z pasta curry

Pikantny kurczak z pasta curry

Sałatka japońska

Sałatka japońska

TANIE DANIE- makaron z parówkami

TANIE DANIE- makaron z parówkami

Sałatka z marchewki z jajkami

Sałatka z marchewki z jajkami

Muffinki z ananasem

Muffinki z ananasem

Poduszeczki z pastą szpinakową

Poduszeczki z pastą szpinakową

6 smacznych przepisów na desery z MANGO

6 smacznych przepisów na desery z MANGO

10 pomysłów na serwowanie JAJKA NA TWARDO

10 pomysłów na serwowanie JAJKA NA TWARDO

CIASTO BISZKOPTOWE- 6 banalnych przepisów, które wykona każdy!

CIASTO BISZKOPTOWE- 6 banalnych przepisów, które wykona każdy!

Jaki imbir jest zdrowszy? Świeży, czy suszony?

Ta egzotyczna przyprawa, ceniona za korzenny smak ma mnóstwo właściwości zdrowotnych. Jednak jaki imbir jest świeży, czy suszony?

 

  • Do gotowania wybieraj świeży, a dopiero w drugiej kolejności suszony imbir. Staraj się zrezygnować ze sproszkowanego, ponieważ bardzo szybko traci smak. pamiętaj, że suszony imbir jest bardziej pikantny i kwaśny niż świeży.

 

CZYTAJ DALEJ >>>>>>>