Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Wieprzowina na słodko-kwaśno

Wieprzowina na słodko-kwaśno

Sos orzechowy słodko- kwaśny

Sos orzechowy słodko- kwaśny

Szaszłyki z trawą cytrynową

Szaszłyki z trawą cytrynową

Dip a ananasa i curry

Dip a ananasa i curry

Szaszłyki z krewetek

Szaszłyki z krewetek

Wołowina z cebulą

Wołowina z cebulą

Kotleciki z salsą

Kotleciki z salsą

8 przepisów na jesienne słodkości

8 przepisów na jesienne słodkości

Muffinki z owczym serem

Muffinki z owczym serem

Sola z warzywami

Sola z warzywami

Paella z kurczakiem, owocami morza i chorizo

Paella z kurczakiem, owocami morza i chorizo

Pieczony schab z szynką

Pieczony schab z szynką

Królik z cebulą

Królik z cebulą

Sałatka paprykowa

Sałatka paprykowa

Gazpacho z grzankami

Gazpacho z grzankami

Kolorowa sałatka z kurczakiem

Kolorowa sałatka z kurczakiem

Krem do pieczywa ze szprotek

Szybka pasta do chleba z dodatkiem szprotek. Robi się w kilka minut i świetnie smakuje z ogóreczkiem kiszonym!   

składniki:

  • 150 g szprotek z puszki lub słoika (bez zalewy)
  • 2 łyżki śmietany 18 %
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • ogórek kiszony
  • pieprz, sól

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS NA KREM Z MAKRELI >>>>>