Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Wigilijne kotlety z grzybów suszonych

Wigilijne kotlety z grzybów suszonych

Zapiekany kurczak w ryżu

Zapiekany kurczak w ryżu

Krokiety świąteczne

Krokiety świąteczne

10 ozdób świątecznych do kuchni, które wykonasz za grosze!

10 ozdób świątecznych do kuchni, które wykonasz za grosze!

Sałatka jarzynowa- jak dawniej

Sałatka jarzynowa- jak dawniej

Sałatka z kurczakiem i curry

Sałatka z kurczakiem i curry

Kruche świąteczne pierogi z kapustą, kminkiem i grzybami

Kruche świąteczne pierogi z kapustą, kminkiem i grzybami

Zupa pomidorowa z nutką pomarańczy

Zupa pomidorowa z nutką pomarańczy

Udka w sosie morelowym

Udka w sosie morelowym

Indycze udka w sosie pieczarkowym

Indycze udka w sosie pieczarkowym

Tradycyjna zupa gulaszowa

Tradycyjna zupa gulaszowa

Sztuka mięsa z sosem szczypiorkowym

Sztuka mięsa z sosem szczypiorkowym

Sos chrzanowy z borówkami

Sos chrzanowy z borówkami

Łosoś z sosem bazyliowym

Łosoś z sosem bazyliowym

Wegetariańska fasolka po bretońsku

Wegetariańska fasolka po bretońsku

Kolorowe szaszłyki

Kolorowe szaszłyki

Makaronowa zapiekanka z dodatkiem warzyw i tuńczyka

Genialna zapiekanka w wersji sprzed lat. Spróbowaliśmy przyrządzić ją raz jeszcze, a oto niesamowite efekty. Zobaczcie i koniecznie skosztujcie zapiekanki z tuńczykiem i warzywami. Jest mega sycąca! 

składniki:
-150 makaronu (penne, fusilli, itp.) -2 łyżki oliwy z oliwek -2 ząbki czosnku -60 g pieczarek -1/2 czerwonej papryki -200 g tuńczyka w sosie własnym -1 łyżka przecieru pomidorowego -1/2 łyżeczki suszonego oregano -sól, pieprz -1 łyżka masła 1 łyżka mąki 250 ml mleka 2 pomidory 2 łyżki bułki tartej 25 g świeżo startego parmezanu

przyrządzanie:

>