Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Sałatka z tuńczyka

Sałatka z tuńczyka

Kurczak curry z warzywami

Kurczak curry z warzywami

Pomidorki faszerowane kozim serem

Pomidorki faszerowane kozim serem

Kasztany

Kasztany

Ciasto z jabłkiem

Ciasto z jabłkiem

Ciasteczka maślane

Ciasteczka maślane

Szarlotka z kremem

Szarlotka z kremem

Ciasto bezowe

Ciasto bezowe

Japoński truskawkowy deser z białek

Japoński truskawkowy deser z białek

Zielony deser

Zielony deser

Racuchy z jabłkami z sosem malinowym

Racuchy z jabłkami z sosem malinowym

Kruche babeczki z budyniem

Kruche babeczki z budyniem

Prosta pizza domowa

Prosta pizza domowa

Soczyste żeberka

Soczyste żeberka

Tuńczykowe kotlety

Tuńczykowe kotlety

Polędwiczki wołowe

Polędwiczki wołowe

Makaronowa zapiekanka z dodatkiem warzyw i tuńczyka

Genialna zapiekanka w wersji sprzed lat. Spróbowaliśmy przyrządzić ją raz jeszcze, a oto niesamowite efekty. Zobaczcie i koniecznie skosztujcie zapiekanki z tuńczykiem i warzywami. Jest mega sycąca! 

składniki:
-150 makaronu (penne, fusilli, itp.) -2 łyżki oliwy z oliwek -2 ząbki czosnku -60 g pieczarek -1/2 czerwonej papryki -200 g tuńczyka w sosie własnym -1 łyżka przecieru pomidorowego -1/2 łyżeczki suszonego oregano -sól, pieprz -1 łyżka masła 1 łyżka mąki 250 ml mleka 2 pomidory 2 łyżki bułki tartej 25 g świeżo startego parmezanu

przyrządzanie:

>