Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Ptysie ziemniaczane

Ptysie ziemniaczane

Kotleciki z pieczarkami

Kotleciki z pieczarkami

Łazanki z kiełbasą

Łazanki z kiełbasą

Pierś z kurczaka w sosie wiśniowym

Pierś z kurczaka w sosie wiśniowym

Sałatka z gyrosem

Sałatka z gyrosem

Sałatka z mango

Sałatka z mango

Sałatka z rukolą

Sałatka z rukolą

Kokosanka

Kokosanka

Torcik waniliowy

Torcik waniliowy

Biszkopt z surowymi owocami

Biszkopt z surowymi owocami

Babeczki z budyniem

Babeczki z budyniem

Lodowiec

Lodowiec

Energetyczny koktajl marchwiowy

Energetyczny koktajl marchwiowy

Sałatka z makaronu ryżowego

Sałatka z makaronu ryżowego

Kotlety z kalafiora

Kotlety z kalafiora

Chrupiące placki ziemniaczane

Chrupiące placki ziemniaczane

Musaka z bakłażanem- prosty przepis

Grecka zapiekanka zwana Musaką, na bazie bakłażana, mięsa mielonego i innych dodatków, na pewno trafi w wasz gust!   

składniki:
2 bakłażany 2 cebule 2 duże ziemniaki 2 ząbki czosnku pół kilograma mięsa mielonego np. wieprzowo- wołowe puszka pomidorów 1 łyżeczka oregano szczypta cynamonu sól, pieprz ser żółty do posypania sos: 3 łyżki masła 3 łyżki mąki 1,5 szklanki mleka sól, pieprz

przyrządzanie:

Sprawdź przepis na następnej stronie!